Zdravym, dostala se ke me docela dost nemila interni informace ohledne vyvoje M2, jeden ze zamestnancu ktery se podily na vyvoji teto hry (byvali spoluzak) me tvrdil ze maji hotovo velmi malo a to co maji poradne nefunguje. Na muj argument ze hra by mela byt jiz zkompletovana tedy hratelna od zacatku do konce tvrdil presny opak!!!! Tedy hra v zadnem pripade neni kompletni!!!!!!!!!!! Zajimalo by me co je na tom pravda, protoze jsem velky fanda Mafie a tahle informace me docela dost zaskocila!!!! Mame se na co tesit? Dockame se vubec nekdy M2??? Nebo jen 2K lze?
Tuhle poplašnou zprávu (doplněnou typickými bulvárními znaky) ponechám bez podrobnějšího komentáře... spíš bych doporučil trochu zapracovat na pravopisu. To že hra není kompletní, tady vesměs všichni víme (kdyby byla, vyšla by teď v říjnu, jak bylo původně v plánu), čili není třeba tuhle informaci nějak zvlášť bulvárně nafukovat.
Zdravym, dostala se ke me docela dost nemila interni informace ohledne vyvoje M2, jeden ze zamestnancu ktery se podily na vyvoji teto hry (byvali spoluzak) me tvrdil ze maji hotovo velmi malo a to co maji poradne nefunguje. Na muj argument ze hra by mela byt jiz zkompletovana tedy hratelna od zacatku do konce tvrdil presny opak!!!! Tedy hra v zadnem pripade neni kompletni!!!!!!!!!!! Zajimalo by me co je na tom pravda, protoze jsem velky fanda Mafie a tahle informace me docela dost zaskocila!!!! Mame se na co tesit? Dockame se vubec nekdy M2??? Nebo jen 2K lze?
Nepsal už jsi jednou něco podobnýho na mafiagame.cz pod jinym nickem ?? :-)
Nepsal už jsi jednou něco podobnýho na mafiagame.cz pod jinym nickem ?? :-)
Taky se mi zdá... tyhle zprávy: můj kamarád povídal apod. raději bez komentáře, akorát bych se vytočil.
na M2 se tesim nějakej ten rok a nemam zapotrebi si vymyslet neco takovyho..... tahle informace je z duveryhodneho zdroje ktery se podili na vyvoji tehle hry a vase odpovedi tipu "nevyjadrovat" mluvi o vsem
na M2 se tesim nějakej ten rok a nemam zapotrebi si vymyslet neco takovyho..... tahle informace je z duveryhodneho zdroje ktery se podili na vyvoji tehle hry a vase odpovedi tipu "nevyjadrovat" mluvi o vsem
ZDAREC
Ale to se nemůžeš divit, víš kolik lidí už takhle fejkovalo ?? Tak nám to nějakym způseb dokaž a neni problem... Jinak ti prostě nikdo věřit nebude, za to my nemůžem, že si lidi vymejšlej...
uz to mam - jsem schopet sehnat screen ze hry (samozrejme takovy jaky jeste nebyl zverejnen) ale pokud ho poslu pujde se s pravdou ven? Nebo ze me budete delat blbce co si to zase vymyslel? ..... podle vasich dosavadnich argumentu to takhle nejspis dopadne.....
uz to mam - jsem schopet sehnat screen ze hry (samozrejme takovy jaky jeste nebyl zverejnen) ale pokud ho poslu pujde se s pravdou ven? Nebo ze me budete delat blbce co si to zase vymyslel? ..... podle vasich dosavadnich argumentu to takhle nejspis dopadne.....
Když seženeš screen, tak z tebe nikdo dělat blbce nebude... ''Dosavadní argumenty'' mají lidi kvůli tomu co jsem psal výše... Lidi už kecali až až... :-)
nechapem co sa tu pytas. Kazdy tu ma oficialnu informaciu ze uz len opravuju bugy .... Ked to mas z 2KCZ tak ten clovek si bud vymysla alebo hovori pravdu, v kazdom pripade to nezmeni niekto z tohoto fora ked ti tu informaciu odobri alebo nie. Takze chod na ofic. forum a tam sa to opytaj mozno ti na to niekto kompetentny odpovie
Když seženeš screen, tak z tebe nikdo dělat blbce nebude... ''Dosavadní argumenty'' mají lidi kvůli tomu co jsem psal výše... Lidi už kecali až až... :-)
Přesně, chce to nějaký důkaz, lidem se už holt moc věřit nedá, všude je to plný děcek s bůjnou fantazií.
Ale čeká�... ;-) Pře�ě t�le vždyc� každýmu�í�m (��s�een) a nějak se to�ždy zamluví�pokud ho �kt získáš, blbce �te��ělat nebudu ale �tak tomu zrovna moc věřit nebudu... Každ�ádně budu mít n�věd�í že né jaž�j si v�ýšlí. �e už vidím to "��o�mi ho n�onec�emůže sehnat, nechce mít problémy..��ot;��
A třeba toho jeho důvěryhodnýho kontakta srazil vlak a nebo přímo ho sežraly piraně když lovil v rybníce... Jak víte co se mohlo stát? Ne, to už je OT ale já to říkal, jenže on už se s toho nevymluví, on sem už rači ani nevleze...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků