no mohlo by, stačí jenom, aby to lidi rozházeli všude možně a ono se to dá sehnat. Já jsem to dal na dvě velká česká warezová fóra, tak odtamtud by taky pár podpisů mohlo bejt. A když to takhle ve světě udělá ještě někdo tak těch 10k by se dalo udělat si myslím.
Já myslím, že on nebude docela problém tyto hlasy (časem) získat... Ale přeci jen? Kdo zaručí, že 2K s tím pak něco udělá?? Ti si řeknou leda nas*at, však už ste si to koupili, smůla... Peníze se nevrací! Budoucnost jim je u pr*ele, ono se na to pak zapomene.
Tak taky jde o to, jak dlouho už to trvá... Ty hlay se tam někdy naštrádaj ale než to bude... Řeknou že už to nic neznamená, nebo tak. Ale jak sem řek, pochybuju že by s tím něco udělali, i kdyby tam ty hlasy byly do týdne...
Neviděl bych tuto petici zase tak černě. Ono totiž pokud bude hlasů opravdu dost, tak je velká šance že toto co 2K předvedlo se u další mafie nebude opakovat. OVšem pokud můžeme další mafii bez Vávry nazývat "Mafií".
Neviděl bych tuto petici zase tak černě. Ono totiž pokud bude hlasů opravdu dost, tak je velká šance že toto co 2K předvedlo se u další mafie nebude opakovat. OVšem pokud můžeme další mafii bez Vávry nazývat "Mafií".
Ta petice je už na světě hodně dlouho, takže ten počet podpisů je dost mizernej A nějaká petice T2 absolutně nezajímá, o kvalitě nebo vůbec vzniku M3 rozhodne prodejnost dvojky A jak říkáš, rozhodně se to nebude moct nazývat Mafia (ale to už ostatně platí i u dvojky).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků