Předmět příspěvku: Prodám speciální edici Mafia I a sběratelskou Mafia II
Napsal: 18 zář 2010, 10:22
Zelenáč
Zdravím pařani. Ruším moji sběratelskou sbírku her, tak prodávám speciální edici Mafia I a sběratelskou Mafia II. Speciální edice Mafie je již dnes neshnatelná. Je totiž z roku 2002. Edice obsahuje 3CD se hrou,Triko s obrázkem Mafie,zapalovač mafia,sluneční brýle,mapu a přívěšek na klíče ve tvaru náboje. Sběratelská edice Mafie II je v ENG a je nerozbalená. Za jednu edici si představuji 2000kč. Prodám i každou verzi zvlášť. Pište na forum, nebo mě na mail KOMTEKK@seznam.cz Foto na rajče.net :http://komtekk.rajce.idnes.cz/Mafia/
Předmět příspěvku: Re: Prodám speciální edici Mafia I a sběratelskou Mafia II
Napsal: 18 zář 2010, 16:44
Caporegime
To ti nikdo nekoupí - každej si to stáhne zadara z netu - já bohužel udělal to chybu, že sem si M2ku koupil a nestáhnul - a teď ji mám stejně cracknutou. A kvůli brýlím, tričku, přívěšku a zapalovači myslím asi nikdo nebude vyhazovat 2 litry (+ to, že M2 je propadák jak prase).
Napsal: 18 zář 2010, 20:03
Picciotto
-*-mafian-*-cz-*- píše:
To ti nikdo nekoupí - každej si to stáhne zadara z netu - já bohužel udělal to chybu, že sem si M2ku koupil a nestáhnul - a teď ji mám stejně cracknutou. A kvůli brýlím, tričku, přívěšku a zapalovači myslím asi nikdo nebude vyhazovat 2 litry (+ to, že M2 je propadák jak prase).
Ale zapalovač, tričko atd. jsou v edici M1 a ne M2. Ale také si myslím, že za 2000 Kč to jen tak někdo nekoupí, i když nějaký bohatý maniak do Mafie se možná najde.
Napsal: 19 zář 2010, 00:19
Veterán
Prodávat sběratelskou verzi první Mafie je hřích jak pojď na mě z boku, styď se, ignorante Co já bych za sběratelskou verzi jedničky dal Ale nejsou prachy, takže nic dokupovat už teď nebudu, KK mi holt bude muset stačit.
Napsal: 19 zář 2010, 10:52
Caporegime
jakubgaluszka píše:
existují sběratelé inteligente...
No o tom se tady ale nemá cenu bavit - sběratelé vs. warezáci To jsou úplně dvě odlišné skupiny - jenže ta druhá má tu obrovskou výhodu, že nemusí utratit ani korunu.
Napsal: 19 zář 2010, 11:40
Zelenáč
-*-mafian-*-cz-*- píše:
jakubgaluszka píše:
existují sběratelé inteligente...
No o tom se tady ale nemá cenu bavit - sběratelé vs. warezáci To jsou úplně dvě odlišné skupiny - jenže ta druhá má tu obrovskou výhodu, že nemusí utratit ani korunu.
To Caporegime: Přesně! Já nikoho nenutím a sběratel by mi měl urvat ruky.
Napsal: 19 zář 2010, 17:05
Caporegime
jakubgaluszka píše:
-*-mafian-*-cz-*
ehm ty si tupej jak poleno...
Proč myslíš? Neznamená, že když si nechcu něco koupit, tak sem tupej. Jen si tady napíšu svůj názor (a tebe se ani při nejmenším netýká) a ty se do mě začneš navážet. O té tuposti spíš přemýšlej ty, než něco napíšeš... Část lidí tady na fóru ví, jakej mám názor na stahování her z warezu. No a je to prostě moje věc. Já to nikomu nevnucuju, aby taky stahoval z netu. Ani tady nepíšu že jsem lepší, že stahuju warez hry. Chápeš?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků