Tak já čekám teď na jaře na káru, pujčování od fotra je totalně na pytel, potom čekám na new Indy & Wich a La4 desku... jéé ono se toho najde mnohem víc, akorát si to teď nevybavuju všechno nějak
Předmět příspěvku: Re: Co budete dělat do vydání M2???
Napsal: 11 bře 2009, 18:09
Sgarrista
Samozřejmě se nemůžu dočkat novejch desek, papa.cassanova je tu už vypsal, taky budu muset sehnat prachy na novej komp, zatím mám asi 1/4 a taky se musím učit
No tak mafie u mě není na 1. mistě ale je hned na druhym .. nejvíc za poslední 4 roky se těšim na nové CD blink-182, ktery se obnovili, po 4 letech kdy spolu ani nemluvili a myslel sem že je uplnej konec, ptz měli každej vlastní kapelu, ale prostě najedno se sešlo víc věcí a jsou zpatky takže to je udalost number 1 přesny datum není ale musim si počkat někdy do léta jinak tento rok toho už asi moc nebude dalšiho
Napsal: 11 bře 2009, 18:30
Sgarrista
Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
budu zvracet do vydani mafie pak chatovat udelam si kavicku HH ale hlavne budu sledovat kazdodenni deni kolem M2 :-)
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
Napsal: 12 bře 2009, 20:15
Picciotto
Registrován: 28 úno 2009, 19:23 Příspěvky: 32 Bydliště: Banská Bystrica Věk: 22
Tak ja sa chystam za par dni do autoskoly, to mi urcite pomoze skratit to cakanie a este si urcite budem hladat lepsie zamestnanie nez je to sucastne. Ale aj tak tych 23 oktobrovych dni bude najhorsich
Napsal: 14 bře 2009, 16:59
Sgarrista
Registrován: 20 úno 2009, 22:54 Příspěvky: 189 Bydliště: Praha 10
Já se tešim na léto až bude teplo a holky nebudou nabalený. No a taky budu chodit se dívat na HH battly a v létě se moc tešim na tábor a tam bude prča, a taky budu stahovat filmy a hry, maximalně protože mám novej programek na torrenty, Azureus Vuze, rychlí a spolehliví.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků