Co posloucháte z český rapový scény ? Nejoblíbenější album, track, nejlepší rým..atd...atd... Prostě všechno okolo CZ scény...Ať se zapojí jen ty kteří rap poslouchají pls, tohle je právě zrovna téma kvůli kterýmu jsou hádky všude i na jiných webech, o Gp ani nemluvě
Registrován: 20 úno 2009, 22:54 Příspěvky: 189 Bydliště: Praha 10
Já poslouchám především Indy a Wich, Pio Squad a pár ostraváků např Ryes a Khomator. Ale nepohrdnu ani PSH a starej crew jako Coltcha, Názov štavby a WWW.
Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
tak ja posloucham hlavne soje rýmy a svoje skills jinak I&W a LA4 13.3.09 v pitch klubu na rozhledne chrudim 537 01 s vybornou atmoskou a dobrým barem s vynikajicim barmanem/kou/ami
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
tak ja posloucham hlavne soje rýmy a svoje skills jinak I&W a LA4 13.3.09 v pitch klubu na rozhledne chrudim 537 01 s vybornou atmoskou a dobrým barem s vynikajicim barmanem/kou/ami
Tak aspoň že víš co na naší scéně stojí za to Ale poslouchat sám sebe, no nevim
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
Naposledy upravil J8 dne 26 úno 2009, 23:28, celkově upraveno 1
Tak za mě je to taky Lafor, André... Už jen kvůli textům který maj co říct... SC nemusim, i když se nějaký tracky se najdou, Orikoule je podle mě docela povedená...Lůzr, Země vzdálená třeba...
Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
papa.cassanova píše:
Tak za mě je to taky Lafor, André... Už jen kvůli textům který maj co říct... SC nemusim, i když se nějaký tracky se najdou, Orikoule je podle mě docela povedená...Lůzr, Země vzdálená třeba...
Golden Touch je bezkonkurenční...hosti a beaty...
indy a wich a la4 uz jsou pro me oposlouchany ale dneska pri ceste do skoly sem jednu mel a to my3 - tema musel sem breakdancovat ve snehu neslo to jinak
Registrován: 20 úno 2009, 22:54 Příspěvky: 189 Bydliště: Praha 10
Já poslouchám HH Stage, ale Orkoule, fakt ne, jako Orion v pohodě, ale James Moula je fakt něco strašný, tlustej cápek co má jednoduchý rými, který pohrdaj všema. Prostě sebestřednej ironickej týpek co si hraje na "velkýho" hopera. A Orikoule jsem slišel kousek a je to fakt strašný, jo a má hlas jak teplouš.
nebo hugotoxxxovy album bez sprostejch slov nevim jak to snim je jenom sem o tom slysel
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků