Hráli jste?Co na to říkáte? Mně to přijde docela dobrý,především oceňuji velkou originatlitu (u EA dost vyjimecne),vynikajici hratelnost a zajimavou grafiku. Horsi je to se silenym pribehem,cutscenami,stereotypem a prijde mi to (zatim) dost jednoduchy. Davam 2. Svoje hodnoceni okomentujte pls
Registrován: 22 úno 2009, 01:09 Příspěvky: 62 Bydliště: Bratislava
Sady píše:
Mne osobne teda PhysX moje ATI HD 4870 GDDR5 1GB vubec nezvladala,naprosto nehratelne :-(
Na taktnutej HD 3850 DDR3 512MB na 1280*1024 High detailoch s PhysX bez AA porovnatelne s Full bez PhysX s 2xAA. Zvlastne, ze s nim ma tak silna grafika ako 4870 problem. Samozrejme, ze radsej obetujem physiX, lebo pri nizsich detailoch tam radikalne klesa kvalita.
Mne osobne teda PhysX moje ATI HD 4870 GDDR5 1GB vubec nezvladala,naprosto nehratelne :-(
Na taktnutej HD 3850 DDR3 512MB na 1280*1024 High detailoch s PhysX bez AA porovnatelne s Full bez PhysX s 2xAA. Zvlastne, ze s nim ma tak silna grafika ako 4870 problem. Samozrejme, ze radsej obetujem physiX, lebo pri nizsich detailoch tam radikalne klesa kvalita.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků