Já sem si to ještě pořádně nezahrál ale první dojmy nic moc Čekal sem líp propracovanou zem nebo spíš lepší textury a nelíbí se mi pohled v 3rd Person, chtělo by to aby se kamera pohybovala např. jako v San Andreas. Zároveň bych se chtěl zeptat jestli se to nějak nedá změnit jelikož mi to fakt nevyhovuje Jediný na co sem přišel je držet (standartně) tlačítko D ale to mi taky nevyhovuje a asi by mě nebavilo ho pořát držet.
EDIT - Hlasování je tak do poloviny dubna jen pro warezáky
Naposledy upravil Copeland dne 23 bře 2009, 20:05, celkově upraveno 2
No tak pukud nejsi warezák tak počkáš až to vyjde, koupíš si to a pak napíšeš hodnocení. No a nebo si stáhneš Demo ale nevidím důvod proč stahovat demo když můžu stáhnout celou hru, že?
No tak pukud nejsi warezák tak počkáš až to vyjde, koupíš si to a pak napíšeš hodnocení. No a nebo si stáhneš Demo ale nevidím důvod proč stahovat demo když můžu stáhnout celou hru, že?
Na největším warez fóru kam chodím to vůbec není a hodnotit hru podle dema je taky hezké
Na největším warez fóru kam chodím to vůbec není a hodnotit hru podle dema je taky hezké
Nevím jestli sou známí ale na dvou warez forech na který chodím to je Asi to tvoje největší warez forum není největší a nebo spíš není nejlepší
Nevím jestli sou známí ale na dvou warez forech na který chodím to je Asi to tvoje největší warez forum není největší a nebo spíš není nejlepší
jo lepší je mít víc zdrojů, já jich mám asi 6 a málokdy se stane, že bych něco nenašel film/serial/videa/album/hra/e-book atd
Hra stáhnuta (2 dny ), odzkoušena a budu jí hrát dál, protože přes pár chyb a občasné nepřehlednosti to je dost dobrá hra, která stojí za dohrání. Navíc, je to velice podobné s Ghost Recon 2 (rozhrání). Hru tedy hodnotím 2 (zatím).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků