NA KONZOLICH JE TAKY V CZ (sběratelská edice ne) a aby to vypadalo lip musi to PC byt min za 15tisic a promin kdyby si nebyl blbec tak radsi koupis za 5tisic konzoly a ozelis par detailu
nemusíš mi tady nadávat do blbcu hry na konzole jsou drahe a rozhodně kvuli tomu nebudu utrácet balík to si raději koupim novou graf. kartu a pak si budu krásně pařit hry za pár kaček a určitě si vychutnam jejich propracovanost.
stojí o nějakou stovku víc to ano ale pochybuju že si ted vsechny hry kupujes tim padem by sis nechal udelat flash v teto dobe ty kecy ze ztratis zaruku nemaji smysl chces li xko reklamovat nahrajes zpet originalni klic mechaniky a cau
no jelikož máš dvoujádro, tak bych na tvém místě koupil grafiku za 2500 - 3500kč (nevím, kolik do toho můžeš nacpat peněz) a ramku bych dorovnal na 4GB a pak to rozjedeš...
díky za typ a jakou tu grafickou kartu bys doporučoval ale ty 2GB RAM by zatím taky stačili ne ?
řekni kolik by si do kompu mohl celkově vrazit peněz...ale ta ati 5750 512MB by byla dobrá, seženeš ji za 2500kč a přetaktuješ ji i na úroveň 5770... a ramky tak kolem 1000kč za dualkit (celkově 2GB)
no jelikož máš dvoujádro, tak bych na tvém místě koupil grafiku za 2500 - 3500kč (nevím, kolik do toho můžeš nacpat peněz) a ramku bych dorovnal na 4GB a pak to rozjedeš...
díky za typ a jakou tu grafickou kartu bys doporučoval ale ty 2GB RAM by zatím taky stačili ne ?
řekni kolik by si do kompu mohl celkově vrazit peněz...ale ta ati 5750 512MB by byla dobrá, seženeš ji za 2500kč a přetaktuješ ji i na úroveň 5770... a ramky tak kolem 1000kč za dualkit (celkově 2GB)
jo tak asi tu ATI 5750 512MB a ten muj PC by to měl utáhnout jo?
jj, mělo by to makat...do budoucnaale určitě počítej s ramkama a procákem (v tomhle pořadí)...
P.S.: teď koukám, že ceny šli nahoru, takže grafika je za 2600 - 2700kč
Cena teď ani nevadí to si klidně počkam až našetřim já chci právě aby mi ta Mafia 2 fachala bez sekání a to když si zatím koupim jen tu graf. kartu tak to pude ale do budoucna samozřejmě počítám s RAM a Procesorem
jj, mělo by to makat...do budoucnaale určitě počítej s ramkama a procákem (v tomhle pořadí)...
P.S.: teď koukám, že ceny šli nahoru, takže grafika je za 2600 - 2700kč
Cena teď ani nevadí to si klidně počkam až našetřim já chci právě aby mi ta Mafia 2 fachala bez sekání a to když si zatím koupim jen tu graf. kartu tak to pude ale do budoucna samozřejmě počítám s RAM a Procesorem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků