Ahoj, zajímalo by mě jak probíhá instalace nové Mafie, přesněji jak moc instalace spolupracuje se steamem, protože se to snažím nainstalovat někdy od jedné hodiny odpolední a pořád se nedaří - můj problém: zapla jsem instalaci a po naběhnutí a vlastně nejspíš i nainstalování (byl to takový rámeček s obrázkem aut) bylo na steamu stále napsané "mafia II 0%" hra nešla spustit a nic se nedělo, takže jsem všechno odinstalovala a nainstalovala znovu, dostala jsem se až k tomu, že steam instalovat direct x apod. (tabulka s popiskem zhruba - krok 2 z 4 - apod.) a vlastně konečně jsem dospěla ke 100%, spustila jsem hru, naběhla taková ta úvodní obrazovka se spoustou textu a dál se nic nedělo, jenom černá obrazovka, přes správce úloh jsem teda mafii vypla, protože s tím nic nešlo dělat, zkusila jsem spustit znovu a od té doby mi to přes steam stahuje "aktualizace hry mafia II" (v knihovně steamu mám mafii už mezi instalovanýma hrama, ale mám u ní zas napsáno 5%) a prostě vůbec nevím co s tím mám dělat, tak kdybyste mi někdo mohl popsat nějaký přesný popis jak instalace probíhala u vás abych měla alespoň nějakou představu jestli po stažení téhle aktualizace už budu moct konečně hrát?
btw teoreticky může být ještě problém v mém internetovém připojení - hraju na notebooku s mobilním internetem, který je dost pomalý?
nicméně momentální stav - aktualice hry vypadá hotově, doba stahování je 0 vtěřin, ale tlačítko "hrát hru" je pořád mrtvé a steam mi píše mafia II 6% - je tohle normální? mít tam pořád takové podivné hodnoty u těch procent i přesto, že už je to nainstalované? už z toho dost šílím
buď v pohodě,já všechno nainstaluju do 100%,chci spustit hru a objeví se mi jen ta loadovací obrazovka,kde je Vito a ti 2 kumpáni a tím moje cesta k vysněnému 8letému očekávání končí :/
Tak to já mám to samé. Na Steamu mi to píše Připraveno ke hře, ale po spuštění mi naskočí hláška Mafia II Applikation přestal fungovat a musim to shodit. A už si myslim, že jsem vyzkoušel snad všechny kombinace, dvakrát jsem to přeinstalovával... Pustis: nemůžeš sem prosím dát link na tu aktualizaci, nebo postup jak ji sosnout? Moncika: jak jsi to vyřešila?
Udělal sem snad všechno...už nevím co děalat :/ Ještě sem to zkoušel na ségřiným pc,tam to nainstaluju,dokonce i rozjedu,ale nestíhají RAMky..Nechápu tedy,kde je problém v mém 4 dny starém ntb (http://www.alza.cz/asus-n61jv-jx051-d178347.htm)
Fouča: ten problém s naběhnutím obrázku a nic se nedělo jsem měla u dema, ale tam pomohlo jenom opakovaná instalace kdy mi to naběhlo na něco přes 90%, zbytek se stahoval přes steam, následovaly ony 4 kroky - instalace direct x apod. a pak už to tuším šlo v pohodě, tohle ale nejspíš nebude tvůj problém...
Radek69: vyřešilo se to samo po stažení aktualizace a mafie na 6% podle steamu se asi 20 minut nic nedělo, já jsem do toho nezasahovala a najednou se hra sama rozeběhla (měla jsem tuším zaškrtnuto - spustit hru až bude připravena - nebo něco v tom smyslu), teď akorát zjišťuju, že mám slabou grafiku takže sbohem kvalitní rozlišení, ale hlavně že to jede
Reinstal jsem zkoušel alespoň 10x,jak steamu,tak mafie,nic :/ ALe nejvíc mě irituje,že to na ségřiným kompu spustit jde,ale nestíhají to RAMky.. Na mém se to nespustí vubec :/ Čekám na vyjádření z http://mafia.czech-games.net/ snad budou vědět něco víc
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků