Na zacatku 14 kapitoli me to rekne ze mam jit za svim kamosem ten doma neni a pri postupnym hledani zjistim ze mam jit do restaurace mona lisa ale kdyz k te restauraci prijedu a chci jit dovnitr tak se nic nestane(zadne nacitani, zadna chyba proste nic stojim jen pred vchodem).Tak se teda ptam vas jake s tim mate zkusenosti a co mam udelat abych mohl hrat dale.
myslím že to by mohlo pomoci...mě se tato chyba nestala...vůbec mám nějakou dobrou verzi..až na dva špatný semafory (svítila červená a zelená zároveň) a ke konci neuměla A.I. otevřít dveře, tak žádný problém...
myslím že to by mohlo pomoci...mě se tato chyba nestala...vůbec mám nějakou dobrou verzi..až na dva špatný semafory (svítila červená a zelená zároveň) a ke konci neuměla A.I. otevřít dveře, tak žádný problém...
Helet tak pomohlo - musí se vzít celá kapitola od znova ale jak jsem jásala tak se mi to vymstilo u vracení peněz mám stejný problém - chjo - ale takhle to alespon nějak lze - kdybych to měla hrát úplně od začátku tak bych asi byla nasr,,,,,,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků