Hodil by sem prosím někdo, kdo už to dohrál návod k jednotlivým misím ?! ....Předem děkuji
...zasekl jsem se ve třetí kapitole u toho trezoru .....omráčím všechny tři hlídače, otevřu trezor, ale pak se vžycky spustí alarm, okamžitě dorazí policajti a zastřelí mě .....asi jsem lama, ale utéct se mi nepovedlo, postřílet je taky ne a když se schovám tak mě najdou .....díky i za případnou radu. Jinak hra je super[b][/b]
ty az otevres trezor a spusti se alarm tak vyjdi z pokoje a zdrej do prava myslim do prava nebo dole na mape mas mapu a tam cervenou tecku velkou tam bez za ni ta by te mela vzit do pokoje a tam vylez oknem ven a skoc dolu a mas to
alarm jde vypnout v jedné místnosti, bliká tam podobně červené světélko jako u trezoru jinak z budovy se dostanete, když vyskočíte jedním otevřeným oknem na střechu a pak seskočíte na dvůr a přeleze z5 přes branku z5 do uličky
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Utéct můžete taky šachtou na uhlí, tam kde vypnete alarm tak když jdete dát dozadu do místnpsti tak tam najdete výlez ven a nemusíte utíkat oknem a po střechách...
_________________ Vím co je dobrý, vím co je špatný!
...tak ta místnost kde se dá vypnout alarm mě taky nenapadla, ale pomohlo okno na patře u trezoru směrem na dvůr :-) ....všem díky za rady, jsem zvědavej kde se zas zaseknu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků