Mam dotaz....myslite ze je realne rozjet to na notasu od asusu je dobry a nagrafiku....CPU Intel Core i3 2,27Ghz, RAM 4Gb, GPU- Intel HD Graphics, mam 7WIN 64bit, zkousel jsem i primo od intelu nejnovejsi driver pac jsem mel strsi ale hru nainstaluju spustim objevi se ikona mafie2 pak cerna obrazovka a skoci mi to z5 na plochu ale mam vsechno cervene....nemam originalku ale zkousel jsem dve ruzne verze....chci jen vedet jestli to nekdo rozchodil na podobnem notasu ci nejakou radu co by se dalo udelat
Tak už vím, kde nastal můj problém Bylo to v přehřívání grafické karty a když sem na ni dala chlazení, tak hra normálně běží tak jak má... alespoň pro zatím
Mam dotaz....myslite ze je realne rozjet to na notasu od asusu je dobry a nagrafiku....CPU Intel Core i3 2,27Ghz, RAM 4Gb, GPU- Intel HD Graphics, mam 7WIN 64bit, zkousel jsem i primo od intelu nejnovejsi driver pac jsem mel strsi ale hru nainstaluju spustim objevi se ikona mafie2 pak cerna obrazovka a skoci mi to z5 na plochu ale mam vsechno cervene....nemam originalku ale zkousel jsem dve ruzne verze....chci jen vedet jestli to nekdo rozchodil na podobnem notasu ci nejakou radu co by se dalo udelat
tá grafika môže robiť problémy, ja som hru rozbehla na notebooku ale s grafikou od NVidie 8400GS
ahoj neviem či to pomože asi velmi nie ale pred dvoma trokmy mi to robilo tieš na inych krach mal som win xp a potom som nainštaloval vistu a prestalo a teraz čo mam tento pc s win7 tak ani nemukne len beta mi seka lebo slaba grafika ale aj stiahnuta neroby žiadne problemy viskušaj si kupit win 7 vistu neodporučam je problemova ja som kupoval ked visiel win 7 za 150€tak viskušaj nič neručim keby to nepomohlo ospravedlnujem sa že som nedaval dlžne a mekčene a su tu chyby som sa len ponahlal
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků