Zdravím všetkých. Na Mafiu 2 som sa neskutočne tešil, a ked už sa našli nejake peniaze, povedal som si, že si kupim origo....lenže hneď ma par kamošov zastavilo, že sa to neoplatí, že to celé stojí za velké *****. Neveril som a tak som sa pár týždnov sr*l so stahovaním mafie z netu. Nakoniec sa podarilo.....a mafiu mám prejdenú.....absolútne ma sklamala...fakt ako pekné to celé je, ale čakal som o 200% viac....je vidieť, že 2K ide krásne do komercie....peniaze peniaze peniaze..... To, že sa nedá zvoliť manuálna prevodovka ako v jednotke by som ešte ako tak prežil...ale to, že v hre sa nedá rozbehnúť volant a v hre nie je free ride ma uplne dostalo
No naštastie som sa ukázalo, že sa nejakym zázračným sposobom ten volant rozbehnúť dá....a free ride tak isto......ale kedže mám nejaku duvnú pirátsku verziu, ktorá sa ani necrakovala.....bojim sa, že free ride nerozbehnem....no to teraz nie je doležité, v prvom rade ma zaujíma ako ten volant rozbehnúť..........budem vdačný za každú radu, pripomienku... Mám volant Trust predator....s pedálmy.....viac info o nom nemám, jednoducho klasika tesco shit...
Podle mě Mafie opravdu volant nepodporuje, takže to asi nepůjde. Můžeš ale sáhnout po hrách, které ho podporují, třeba hodně lidí tvrdí, že s volantem je výborný RACE07.
Registrován: 17 úno 2011, 22:10 Příspěvky: 62 Bydliště: Little Italy
mam takiisto trust predator a mam aj originalnu verziu. v nastaveniach som hladal nieco cim by sa to dalo pripojit. Bolo tam napisane: Zmenit nastavenie ovladaca. no neslo mi na to kliknut. Tiez by som potreboval pomoc
_________________ Noi abbiamo le nostre leggi-máme svoje zákony
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků