Registrován: 19 bře 2011, 12:43 Příspěvky: 23 Bydliště: Little Italy
Nemusí to být originálem já to mám třeba stáhnuté z internetu a original to není. A máš tam ty co chceš poradit, crack [krek] a DirectX? Jestli ne tak se nediv že ti no nejede...
_________________ 97% teenagerů by brečelo, kdyby viděli Justina Biebera, jak stojí namrakodrapu a chce skočit. Jestli patříš k těm zbylým 3%, co by si vzaly pop-corn a kofolu a řvali "salto", tak si to dej do statusu. :D
Dobry den. Mam originalku Mafia 2, hru som presiel a dlhsiu dobu nehral, odvtedy som nainstaloval este Far Cry 2, Just Cause 2, a Orange box od half life Teraz ked chcem spustit mafiu tak mi zobrazuje chybovu hlasku o nvidia physx , stretli ste sa uz s tymto? Aplikacia zlyhala a nepusti ma vobec dalej, zaujima ma ci ma vyznam preinstalovat celu hru alebo sa nieco da spravit len s tymto ovladacom., ani by mi tak nevadilo keby ju mam hrat odznova ale zmenil som si pristup na internet a mam ho obmadzany a pri prvom spusteni mafie odo mna Steam tahal nieco okolo giga downloadu len koli mafii.
Bude to asi najrychlejsie riesenie... este pozriem neaky download na physx ci to nieco nespravi alebo reinstal direct x Moj osobny nazor je ze zmenu spravila neskorsia instalacia Just Cause 2 lebo po nom mi zacal blbnut aj Far Cry 2, mozno zmena ovladacou....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků