Zdravím potřebuji poradit co mám dělat. Mafia 2 dema mi krásně běží na tu střední kvalitu a potom se začne drbat dělá to takový trhavý pohyby a potom zase jde plynule a takhle se to pořád střídá ale dělá se mi to takhle u úplně všech her nehledě na staří hry. Mam počítač Windows 7 Ultimate (6.1 Build 7600 ) Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz [3.00GHz] ATI Radeon HD 3600 Series
ježiš vždyť to máš slabý ten procák je dvou nebo jednojádro
to je fuk divím se že si mafii vůbec rozjel
tak se podívej na minimální požadavky na mafii 2 i když to dám na uplně nejhorší detaily tak mi to dělá uplně to same jako u strednich a je to dvojjádrový procesor
určitě grafiku...procesor je taky slabej, ale když koupíš jen procesor, tak se ti to bude stejně trhat, protože ta grafika je na nic...
nejlepší by bylo obojí, ale jestli si to nemůžeš dovolit, tak alespoň grafiku...já mám ATI5750 512MB a jedu na max detaily v rozlišení 1280x1024
Procák min. dvoujádro..ale do budoucna doporučuji 4jádro... Já mám Intela q9400 a spokojenost..ale do nového kompu doporučuju nějakého intela z Ičkové řady, ale to musíš mít i novou desku...
určitě grafiku...procesor je taky slabej, ale když koupíš jen procesor, tak se ti to bude stejně trhat, protože ta grafika je na nic...
nejlepší by bylo obojí, ale jestli si to nemůžeš dovolit, tak alespoň grafiku...já mám ATI5750 512MB a jedu na max detaily v rozlišení 1280x1024
Procák min. dvoujádro..ale do budoucna doporučuji 4jádro... Já mám Intela q9400 a spokojenost..ale do nového kompu doporučuju nějakého intela z Ičkové řady, ale to musíš mít i novou desku...
NA KONZOLICH JE TAKY V CZ (sběratelská edice ne) a aby to vypadalo lip musi to PC byt min za 15tisic a promin kdyby si nebyl blbec tak radsi koupis za 5tisic konzoly a ozelis par detailu
no jelikož máš dvoujádro, tak bych na tvém místě koupil grafiku za 2500 - 3500kč (nevím, kolik do toho můžeš nacpat peněz) a ramku bych dorovnal na 4GB a pak to rozjedeš...
...promin kdyby si nebyl blbec tak radsi koupis za 5tisic konzoly a ozelis par detailu
To, že má(m) PC namísto konzole ještě neznamená, že je (jsem) blbec!
A když meleš o 5 tisících - Možná jsem blbec ale co se tak dívám, pod 7 stejně (nebazarový) PS3 neseženeš - nevím jak je to u x360...
Když si to PC složíš sám, bude Ti v pohodě stačit 10 tisíc na to, aby Ti to líp než na konzolích vypadalo. Na každé koupené hře ušetříš pár stovek napříč tomu, když by sis to koupil na konzole - Koupíš 10 her a ušetříš kolem 4 tisíc. Potom taky warez...
no jelikož máš dvoujádro, tak bych na tvém místě koupil grafiku za 2500 - 3500kč (nevím, kolik do toho můžeš nacpat peněz) a ramku bych dorovnal na 4GB a pak to rozjedeš...
díky za typ a jakou tu grafickou kartu bys doporučoval ale ty 2GB RAM by zatím taky stačili ne ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků