Mám u dema takovej problém. Začne se mě zpomalovat veškerý pohyb, když vyjdu před Vitův dům a v určité oblasti okolo. Jakmile se dostanu na určitou vzdálenost (je to asi první křižovatka doleva od Vitova domu, když vyjdete ze dveří), tak hra už běží normálně, bez sekání a není zpomalená. To samé se mě stalo u velké křižovatky, když jsem za jistých okolností ( ) zastavil provoz a nahromadilo se hodně aut. Když sem zase odejl dál, tak to přestalo. Mám všechno nastavené na max. možnosti u grafiky a chtěl bych vědět, co to zpomalování způsobuje. JINAK SE TENTO PROBLÉM BĚHEM HRANÍ NIKDY NEVYSKYTL.
Mlj PC:
AMD Phenom II X3 (2.8 GHz) GF GTX260 896 MB Win XP SP3 RAM - 3,25 GB
Nevím co přesně myslíš tím "zpomalovat". Jako trhat? Tož jestli to PC zvládá v pohodě, už to taky nemusí zvládat hra. Že ještě není moc dobře optimalizovaná a tak už to engine nezvládá všechno dát dohromady... Nebo asi nějaká chyba no, hlavně sem pořádně nepochopil co Ti to vlastně dělá .))
Nevím, čím to může být, ale na mém notesu se to nestává (dvoujádro Intel Core Duo 2,26 GHz, 4 GB RAM, Ge Force 9600GT) a na kamarádově stolním PC se čtyřjádrem se vyskytuje stejný problém, co se zde popisuje. Stačí z oblasti odejít a vrátit se zpět a už se to neděje.
Nevím co přesně myslíš tím "zpomalovat". Jako trhat? Tož jestli to PC zvládá v pohodě, už to taky nemusí zvládat hra. Že ještě není moc dobře optimalizovaná a tak už to engine nezvládá všechno dát dohromady... Nebo asi nějaká chyba no, hlavně sem pořádně nepochopil co Ti to vlastně dělá .))
Rapidně klesne FPS, udržuje se na špatné hodnotě -> veškerý pohyb ve hře je zpomalený (pohyb aut, chodců, Vita) a trošku se to trhá.
Nechápu ale, proč to dělá jen při těchto situacích... Moje PC určitě splňuje doporučené syst. požadavky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků