Byl jsem na pulnocnim prodeji mafije, nainstaluju ale hra je v anglictine. Pritom na obalu je ceska lokalizace, steam mam nastaven na ceskou republiku.Kdyz kliknu na hru a dam vlastnosti, jazyk tak tam cestina neni.nevim co s tim.
Ano, zkutečně čeština nefunguje... na pulnočním se byl taky... a properties neni vubec... myslím si že příjde s něčím jako nějaká Update... takže stačí počkat, než se začne dnes prodávat a typuju, že bychom jí tam při nejhorším do zítřka kolem 20:00 měli mít ... Jinak pokud se mýlím uvítám každé jiné info.
Jak to tedy bude s tou češtinou? ... opravdu by měla být dnes ve 12 hod ? ... hra(steam) mě nehlásí žádné aktualizace a v nabídce jazyků čeština taky není...
No to je šmajdovina s tou instalací. Nejdřív se mi po instalaci stáhnul 500MB update a teď ještě 369MB čeština... Proč to vůbec dávají na DVD? To už rovnou můžou poslat instalátor mailem a všechno nechat stáhnout ze Steamu (mimochodem hrozná věc)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků