Ahojky chtěla bych se zeptat.. vůbec tomuhle nerozumím, tak mějte slitování :-P... všechny HW požadavky mi sedí až teda na tom že nemám procesor dual core, ale normální... a proto se chci zeptat jestli to rozběhnu .. děkuju :-)
Pokud máš míň jak 3 GHz, tak horko těžko... Dual core máš jakoby 2x tu frekvenci - Když máš třeba 2,6 GHz, tak to máš jakoby si měla 5,2 GHz (I když to tak přímo není).
Pokud máš míň jak 3 GHz, tak horko těžko... Dual core máš jakoby 2x tu frekvenci - Když máš třeba 2,6 GHz, tak to máš jakoby si měla 5,2 GHz (I když to tak přímo není).
Takže, když mám 3.01 GHz.... tak by to mohlo šlapat?
To Ardyx: 100% ani na low detaily..mám core i3 2,26GHz,4gb ram,nvidia geforce gt325m 1gb a nejde mi to ) pokud nemáš víc jak 3ghz procák,tak to ani nezkoušej )
Taky jsem si myslel ze Mafii 2 nerozjedu ale nakonec jsem to hral na nejvyssi detaily!! Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.08GHz ATI Radeon HD 4800 Series RAM 4GB
A proč sis jako myslel, že jí nerozjedeš?? Ale jestli máš ten procesor jen o jednom jádru, nemůžu ti uvěřit že na max. Nemáš nVidiu, tudíž je PhysX poháněnej procesorem a tímhle jako teda fakt ne...
To Ardyx: 100% ani na low detaily..mám core i3 2,26GHz,4gb ram,nvidia geforce gt325m 1gb a nejde mi to ) pokud nemáš víc jak 3ghz procák,tak to ani nezkoušej )
Tady nejde tak o takt, ale potřeba alespoň dvoujádro...já mám 2.66Ghz 4 jádro a pohoda.....u tebe je problém ta geforce 325m bych řekl
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků