Předmět příspěvku: Nejde dabing při animacích a brífinzích. Please help!!!
Napsal: 29 srp 2010, 19:09
Zelenáč
Zdravim, mam takovy problem ze pri brifinzich a animacich mi nefunguje dabing, ostatni zvuky sou slyset ale dabing ne. Prosim pomozte mi vubec nevim cim to muze byt (. Když však se spolu např baví v autě tak to v pohodě dabing funguje. Díky...
Předmět příspěvku: Re: Nejde dabing při animacích a brífinzích. Please help!!!
Napsal: 29 srp 2010, 19:34
Sgarrista
a máš originál?
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Napsal: 29 srp 2010, 22:36
Zelenáč
Mam stejny problem s dubingen...!!naprosto a samozrjmne ze mam origo:_)...nevi te nekdo co stim preoinstalovani nepomohlo nic!!!nemam tam italske dubing a ani nekterej ceskej:-)uz mne ta hra zacina srat asi pujde na reklamac
Napsal: 29 srp 2010, 22:59
Sgarrista
kluci, zkuste reinstal M2
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Napsal: 29 srp 2010, 23:47
Zelenáč
Nerekl bych ze je chyba v rukach..ponevadz dubing bezi nekorektne jen v urcitych castech a rikam reinstall nepomohl..!!!dubing italsky co koukam na videa taky nebezi v zacatecnich misi nu nevim to je takovej picus ta mafie same problemy od vydani.-)zasranej nocni prodej jeste
Napsal: 30 srp 2010, 02:57
Contabile
Vitak píše:
Nerekl bych ze je chyba v rukach..ponevadz dubing bezi nekorektne jen v urcitych castech a rikam reinstall nepomohl..!!!dubing italsky co koukam na videa taky nebezi v zacatecnich misi nu nevim to je takovej picus ta mafie same problemy od vydani.-)zasranej nocni prodej jeste
Já nevím... Ono totiž přesně takovej problém byl u "crack dabingů" a tak právě myslím, že někde v tomto bude chyba...
Napsal: 30 srp 2010, 19:12
Zelenáč
JA tez mel jsem jen kdyz jsem koupil tak jsem tam dal dabing non offic..ale po preinstalovani necham na tahat origo dubing a furt stejne!!uz fakt nevim sem z toho nestasnej to je polovicni hra ze jo bez toho
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků