Ja viem, ze sa to tu uz urcite niekde hovorilo, ale ked uz je clovek nacisto zufaly nema inu moznost
Vec sa ma tak, ze hra ide normalne, pokial sa nespusti pribeh ....potom zacne bud sekat abo sa rovno stopne pocas (napr.) behu Vita a pod. HW naroky splnam nad mieru netusim v com je problem....radili aj vypinat PhsX v nastaveniach ale nepomohlo nic.
Mám stejný problém s tím rozdílem, že mi to ještě včera jelo úplně normálně, ale dnes se mi hra z nepochopitelných důvodů také seká. Zajímalo by mě čím to může být, zkoušel jsem dát detaily na nejnižší, ale ani to nepomohlo. Nechápu to.
Presne tak, aj ja som dala na najnizsie a nepomohlo ako vravis. Nerozumiem preco. V nastaveniach to ale nebude lebo video ide normalne a zvuk hoci seka ide dobre, no to ze seka nebude zrejme pricinou v nastaveniach ....napr aj pri videach mi zvyke zasttat zvuk po 2min. mozno skora akoby sa zasekol a opakuje to iste...a zrazu ide opat normalne.
Já mám originálku a co tu píšete s těmi physx efekty, tak když jsem je měl zaplé na střední při prvním hraní, tak mi to jelo normálně a při druhém hraní jsem je vypnul a seká se to. Tím to teda asi taky nebude.
Pak se jedná opravdu o ,,zvláštní,, jev, protože má sestava je procentuálně slabší než Tvá ( CPU Intel Core2Quad 2,5GHz, 4GB RAM, Ati Radeon HD5770 1GB VRAM, OS Windows 7-32bit )- nastavení vše ,,high,, kromě AA ( ten mám na 8x ), PhysX samozřejmě vypnutý a během hry žadné škubnutí ( alespoň ne takové, které by člověk znatelně svým okem zaregistroval- alespoň zatím ).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků