Ahoj, mafii 2 jsem si nainstalovala na disk, kde je asi 55GB místa. Instalace proběhla úspěšně a hra se mi spustila, ale v 2 kapitole, asi někde v polovině, se mi hra sekla a nahlásilo mi to tuto chybu: Instrukce na adrese 0x00atd,, odkazovala na adresu paměti 0x0000971c. S pamětí nelze provést operaci: read.
Nevíte někdo kde je chyba? Není to náhodou slabší grafickou kartou? Moje PC má grafiku ATI Readon HD 2400 Series, AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual, 1.10 Ghz, 2,00 GB RAM.
Tak od začátku: 1) Jakou má tvé CPU frekvenci ( 1,10GHZ určitě ne, možná spíše 2,1GHz )? 2) jaký máš OS? 3) 0x0000971c se Ti hlásí i v jiných hrách nebo jen u Mafie II?
Nespletla jsem se, mam opravdu 1.10 Ghz, OS je Windows XP SP2, a jinou hru jsem na tomto PC nehrála od té doby, kdy jsme ho trochu obnovovali a to je už pár let zpátky
Tak pokud alespoň první mise byla hratelná ( žádné promítání diapozitivů ), pak tedy zbývá vyřešit problém s hlášením systému.... předně bych doporučil instalaci SP3
Před chvílí sem si stáhla novější verzi na stahuj.cz, nainstalovala sem, restart, spustila sem hru a po chvili se opět seklo. Ale zítra zkusím ještě nainstalovat tvoji verzi, ale myslím si, že to stejně nepomůže...
Buď tedy může být chyba v systému ( tzn. po letech zadělaný systém různými jinými instalacemi a následnými odinstalacemi ) nebo, což je méně pravděpodobné, nevyhovující grafickou kartou ( ovšem to by pak nejspíše nešlo hrát vůbec ).Osobně jako poslední pokus vidím v reinstalaci windows.Ale chtělo by se zeptat ještě více lidí- více hlav více ví!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků