Jdu do doků zabít Dereka, dostanu se do haly,všechny pomydlím jen je ještě asi Derek v prvním patře na lávce. No a hází po mě oheň a já ho nemůžu dostat. Už jsem to zkoušel ale sakramockrát Prosím, není nějaký postup, trik jak se na Dereka dostat. Jak se to povedlo vám? Dík moc za radu. J.
Tak se mě to povedlo, zaparkoval jsem auto ve vjezdových vratech aby se nemohly zavřít, a já jsem si mohl dojít taky pro munici ven a uhýbat před Derekovým ohněm. A pak jsem ho nakonec vyřídil pěkně z dálky vojenskou puškou.
stačí se před misí pořádně vybavit molotovem a granáty....pak si v misi sebereš zbraně od mrtvol...vlezeš do skladiště a běžíš až dozadu pod ten blkon na kterým je derek...zabiješ dva otrapy, pak počkáš-seběhne pár týpků ze schodu-taky zabít a pak povylezeš a pod vhodným úhlem začneš zezdola dereka bombardovat molotovem...a když se ti to nepovede tak sprint ke schodům a dereka zabiješ nahoře tváří v tvář
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků