ahojte ked som skončil hru dufam že to bol koniec čo som išiel do toho domu čo tam je ten velky dalekohlad je to koniec?? lebo hra je dohrata na 70% tak neviem.
HRA JE NA PS3 ORIGINAL NESTIAHNUTE A PS3 NEHACKUTA
ahojte ked som skončil hru dufam že to bol koniec čo som išiel do toho domu čo tam je ten velky dalekohlad je to koniec?? lebo hra je dohrata na 70% tak neviem. HRA JE NA PS3 ORIGINAL NESTIAHNUTE A PS3 NEHACKUTA
ak sa ti to podarí pozbierať všetko, tak klobúk dole ... playboyom som sa nevenovala, ale tie wantedy som začala zbierať, ale nejak mi štyri unikli (na nete som si dokonca našla aj mapu všetkých wantedov) - no nepodarilo sa mi ich vypátrať ... takže ani tie nemám komplet ... no a čo sa týka tých percent, ak si hard-core hráč, tak také niečo ako zbieranie somariniek ťa nebude moc baviť, ale keď chceš mať poctivo hru prejdenú na 100%, tak ti to jedine odporúčam, ja som ju nakoniec ukončila s 85% (bez poslednej misie, bez zbierania playboyov - tých mi vyhodilo šesť, a z wantedov mi chýbali štyri) ... ale dala som na odporúčania ostatných, a herný čas sa pekne predĺžil o pár hodiniek nezmyselného jazdenia z miesta na miesto za jediným účelom - nájsť wanted poster ... (no pocit z hry mi to nevylepšilo a stále je to nevyužitý potenciál prepracovaného mesta) ...
Nevim to jistě, ale budete muset mít asi Jimmyho vendetu.
na čo potrebuješ Vendettu??? tá ti percentá pokiaľ viem nedoplní v hlavnom príbehu, pretože je to samostatná hra vystrihnutá z konceptu plnej hry (ale vďakabohu, že to nedali do plnej verzie, teda aspoň mňa by nebavili bokovky toho rázu ako sú vo Vendette) ...
keď pozbieraš, všetko čo tam dali, tak klobúk dole a možno sa budeš môcť kochať pohľadom na hernú štatistiku ...
tak na playboje kašlem ja len či su tam tie misiie všetke splnene len kvoli tomu
o týždeň či dva by mal vraj vyjsť nejaký opravný patch, ktorý by mal hodiť online rebríček do Joe´s Adventures podobne ako to bolo vo Vendette a mal by opraviť resp. doplniť 14. kapitolu ... akurát si teraz už ani neviem poriadne spomenúť o čo konkrétne šlo v tej kapitole ...
no málokoho asi nadchla táto skutočnosť "zbierať niečo" ... takže zdieľam tvoj postoj ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků