Zdravim vas mafia 2 je best hra a tak bych prosil abyste mi to pomohli vyresit . Detaily ve hre (stiny,voda,ohen,kour) mi dokola blikaji a stim se hrat neda . Nainstaloval nejnovejsi ovladac graf.karty Nainstaloval nejnovejsi physyx a directx ale nic. Prosim nevite co stim ?
Tak pokud to nevíš, pak je to v pořádku ( tzn. netaktoval jsi ani paměti, ani GPU čip ).Jak jsem mrknul na HW požadavky, tvá grafická karta nesplňuje ani minimální požadavky ( i to může být důvodu pro ono ,,blikání,, ).
A nebo mohou být na vině vysoké teploty.... buď GPU čipu nebo pamětí!
Tak jsem chvíli Googlil a našel jsem pro Tebe toto:
Řada X1xxx karet od ATI NENÍ PODPOROVÁNA (tzv. Legacy drivery) ani samotným výrobcem karet, A TEDY má pouze staré ovladače (nové už nikdy nebudou) pro tyto karty a nejsou nijak optimalizovány pro nové hry. V praxi se to projevuje poblikáváním textur nebo jejich vypadáváním, blikáním stínů apod.
viskušaj preinštalovat mafiu anejake patchy na graficku kartu a ked nejde tak nepodporuje graficku kartu alebo zmen kvalitu textur a celkovej hry a rozlišenie
Me tohle napriklad delal The Saboteur, neustale problikavani vsemoznych textur me odrazovalo od hrani a taky se mi to u te hry nepodarilo vyresit, ackoliv mam uplne jinou grafiku od konkurencniho vyrobce.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků