Mám dva roky starý notebook s touto konfigurací: Intel C2D P 8400, 4GB RAM, GF 9300M G. Co myslíte, stačí to? Zkoušel jsem spustit demo, menu se rozjelo, ale Benchmark, ani na Spustit hru - vždy to spadlo. Visty zahlásili něco v tom smyslu chyba graf. ovladače. Grafika by měla být v pořádku, to spíš CPU...tak mi tato hláška překvapuje. Ovladače jsou nejnovější... Děkuji za názory
Zdravim, chtel bych se zeptat zda-li je problem v moji grafice nebo v necem jinem...moje konfigurace je Intel Core 2 duo CPU 2.20GHz, 4 GB RAM, NVIDIA GeForce GT 220M 512MB...
V menu vidim uplny nic, akorat jenom mesto, zadny options, start game atd...jinak hra mi jako bezi paradne, ale nevidim zadny popisky v 1. misi jake klavesy mam mackat, abych se to naucil ovladat...
Nevite nekdo co by to mohlo vyresit? diky za pripadnou odpoved
No když se nezobrazují texty, asi si tam špatně dal češtinu. Nebo prostě problém s nastavením jazyka. Zkus tu češtinu tam šoupnout ještě jednou. A nebo opravdu přeinstalovat.
Mám dva roky starý notebook s touto konfigurací: Intel C2D P 8400, 4GB RAM, GF 9300M G. Co myslíte, stačí to? Zkoušel jsem spustit demo, menu se rozjelo, ale Benchmark, ani na Spustit hru - vždy to spadlo. Visty zahlásili něco v tom smyslu chyba graf. ovladače. Grafika by měla být v pořádku, to spíš CPU...tak mi tato hláška překvapuje. Ovladače jsou nejnovější... Děkuji za názory
Máš slabší grafárnu...
_________________ Ten, kdo chce příliš mnoho, riskuje absolutně vše. Samozřejmě ten, kdo chce od života příliš málo, taky nemusí dostat nic.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků