aHOJ MÁM PROSBU DOHRAL JSME UZ HRU MAFIA II, koukal jsem i na videa že ta hra končí v te observatoři ale kdyz se kouknu na mou herní statistiku ukazuje mi to za mam dohrano 71% hry nevíte jakto? Všechny ukoly jsme plnil vsechno!
A ve dvojce neni volné mesto po dokončení hry jako bylo v jednicce?:-o
aHOJ MÁM PROSBU DOHRAL JSME UZ HRU MAFIA II, koukal jsem i na videa že ta hra končí v te observatoři ale kdyz se kouknu na mou herní statistiku ukazuje mi to za mam dohrano 71% hry nevíte jakto? Všechny ukoly jsme plnil vsechno!
A ve dvojce neni volné mesto po dokončení hry jako bylo v jednicce?:-o
Díky za info
Bohužel, volná jízda zde není, ale dá se stáhnout. Bohužel, nemůžeš zde ukládat jako v jedničce. Pokud ale můžu doporučit, pořid si oficiální DLC "Jimmyho Vendeta". Sice na něj hodně lidí nadává, protože to s Mafií nemá co dělat, ale mě to na odreagování stačí:). Má volné město, chodíš nakupovat plníš občas dost nudné mise, ale hlavně se zde vyblbneš a vše si můžeš uložit. Trochu (spíš hodně) arkádovější styl - něco jako GTA. Hlavní hrdina je holohlavý přípomínajícího hitmana nebo Bruce Willise a mstí se bývalým "přátelům" kteří ho podrazili a nechali ve vězení. Namlouvá ho výtečně Ondřej Soukup...rozhodně doporučuju!!
_________________ Ten, kdo chce příliš mnoho, riskuje absolutně vše. Samozřejmě ten, kdo chce od života příliš málo, taky nemusí dostat nic.
aHOJ MÁM PROSBU DOHRAL JSME UZ HRU MAFIA II, koukal jsem i na videa že ta hra končí v te observatoři ale kdyz se kouknu na mou herní statistiku ukazuje mi to za mam dohrano 71% hry nevíte jakto? Všechny ukoly jsme plnil vsechno! A ve dvojce neni volné mesto po dokončení hry jako bylo v jednicce?:-o Díky za info
ako už vyššie radili, tak buď si kúpiš DLC - Jimmyho Vendettu a môžeš veselo zbierať wantedy (neviem či aj playboye) a keď budeš mať všetko, tak až potom bude v hernej štatistike 100% ... prípadne mám ešte lepšie riešenie vydrž do 15.11. - vtedy by malo výjsť DLC - Joe´s Adventures, ktoré bude súvisieť s príbehom a tam môžeš pokračovať v zbieraní ... ALEBO existuje ešte jedna varianta (myslím, že aj najvýhodnejšia)... a to stiahnuť si freeride do hry, niekde na fóre je už update tohto módu aj s možnosťou ukladania hry a máš tam prístupné všetky byty, ktoré Vito vystriedal počas hry ... len neviem kde presne som to našla - skús pohľadať (prípadne ak by som na to narazila, tak to sem dám) ...
volna jizda je jiz updatovana a jde tam tohle: * náhodný start ve Vitovo nebo Joeovo domě * jsou přístupné všechny domy Vita (byt matky, Vita, Martyho byt, váš barák atd.) * přidána možnost uložit hru v domech * v domech můžete změnit svůj model na jeden ze speciálních * přidán “god” mod do domů (neomezené zdraví, neomezená munice, všechny zbraně, nezničitelná auta) * v domech můžete používat zbraně * ve skříních jsou všechny obleky * můžete navštívit Lea (pouze v létě) * můžete navštvit sídlo rodiny Vinci a navolit si nepřátele (pouze v létě) * kapacita garáže zvýšená na 50 * můžete odtahovat mrtvoly
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník