Zdravím, nějaké téma na rozšíření jsem tu přečetl ale nejsem moudrý .... stáhl jsem si rozšíření Jimmy's Vendetta - z ulozto.cz -v raru byly soubory s rozšířením ... ale co teď ?? zkopíroval jsem ty položky do složky kde jsou soubory hry Mafie : program files\hry\mafia II\pc .... jenomže když rozjedu hru tak nikde nemůžu najít to rozšíření ... dík za pomoc ....
nene ... rozjedou se mi 3 prázdné pozice ... na jednu kliknu jsou 3 možnosti: lehká střední těžká ... kliknu a načítá ..... a načítáá ..... a dál nic ....
Stáhl jse si ještě betrayal_of_jimmy a to problikne
Registrován: 17 úno 2011, 22:10 Příspěvky: 62 Bydliště: Little Italy
s jimmiho vendetou urob toto:
stiahni na ulozto mafia 2 update 2 skidrow spusti tam istalator a nainstaluj to tam kde mas mafiu otvor este ten subor kde si mala instalator a klikni na subor skidrow skopiruj subory co su tam do mafia2/pc ak t da aby sa nahradili daj ano hraj
_________________ Noi abbiamo le nostre leggi-máme svoje zákony
Registrován: 17 úno 2011, 22:10 Příspěvky: 62 Bydliště: Little Italy
tak tam co si si to stiahol by si mal mat take ze sds_cz sds_ en atd. tak vsetko skopiruj do toho dlcs a z toho sds tam nechaj iba sds_cz ostatné vsetky ako sds_en sds_fr atd vimaz. potom by ti to malo ist
_________________ Noi abbiamo le nostre leggi-máme svoje zákony
to píšeš že pojede betrayal_of_jimmy nebo pojede Jimmy vadetta česty ??? .... to že je anglicko český nevadí ... mě spíš jde o to aby jelo i betrayal_of_jimmy
s tím sds ... ze slozky PC zkopirovat soubory sds_xx do slozky dlcs\cnt_betrayal_of_jimmy a pak v adresáři dlcs\cnt_betrayal_of_jimmy vymazat vše kromě sds_cz ???? tohle jsem udělal a nejde ... Edit by Vojta: JDĚTE UŽ S TÍM WAREZEM DO P*DELE. Lockuju všechna warez témata.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků