Ahoj, můžete mi prosím někdo pomoci? Mám velký problém s grafikou.
špatně se mi ve hře vykreslují stíny, ale to by až tak nevadilo. Horší je, že se mi hra zasekává a padá díky grafice pravidelně cca 10-15 minut hraní. Bývá to takhle:
Jedu autem a zničeho nic vidím třeba 300 metrů před sebou hranici za kterou problikává černá barva, domy, lidé, auta a tak. Pokud se otočím a jedu pryč, tak mi hra nezpadne a můžu hrát dále, ale většinou to není možné, protože musím tím místem projet abych pokračoval v misi. Ovšem pokud tam vjedu, tak mi to začne problikávat všude i moje auto a pak to spadne.
Hru takhle není možné hrát Většinou mi to totiž spadne dříve, než se dostanu k "ukládacímu místu" takže některé pasáže hraju i 5x abych se v příběhu posunul dále.
Pomůže mi někdo? Mám hru verzi 1.5, koupenou originál.
NTB - 4 dny starý Lenovo intel core i7 ATI radeon HD 6550 (2GB nesdílené paměti) 8GB ram paměti na další potřebné parametry rád odpovím, ale další asi nejsou třeba. Moc prosím o radu hrozně jsem se těšil na nový PC, že si zahraju Mafii a nic
(PS například CoD 8 Modern warfare 3 mi šlape jako hodinky a to je to hra z listopadu 2011, takže na grafiku dost náročná... )
CoD MW3 je hra náročná na grafiku??? OMG... Na takovou sračkoidní hru nepotřebuješ extra mašinu A když je hra z roku 2011, tak neznamená, že je náročná na grafiku. Spíš vidím problém v ATI grafice - každý ví, že na hry je nejlepší NVIDIA, protože s ní nejsou ve většině her žádné problémy a navíc sama NVIDIE spolupracuje s vývojáři her. Aktualizuj si ovladače grafické karty na nejnovější verzi - to, že máš NTB starý 4 dny neznamená, že má nejnovější ovladače Sniž si grafické nastavení hry na minimum. Pokud potom problémy zmizí, tak postupně zkoušej "přidávat" hodnoty v nastavení a uvidíš.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků