Našiel som Free Ride v ktorom sa dá ukladať. Je to robené formou DLC, takže stačí to len nakopírovať do priečinka s DLC-čkami. Obsahuje aj iné možnosti.
Předmět příspěvku: Re: Free Ride s možnosťou ukladať
Napsal: 16 říj 2010, 20:15
Picciotto
hRob píše:
Doopravdy to funguje?
Áno. Vrelo odporúčam, dokonca obsahuje možnosť používať zbrane v byte. Okrem postele (pozri v kapitolách) hra ukladá aj v garáži ale už len ako LAST save. Po uložení sa mení počasie aj časť dňa, ale to poznáš z Jimmyho.
Napsal: 16 říj 2010, 23:39
Picciotto
Bezva, mám staženo, ukládá to a vše dělá tak, jak má, ALE... když to uložím a vypnu hru a pak zase zapnu, kde najdu můj uložený save? Vždycky se mi jízda spustí odznovu. Poraďte někdo, díky
Napsal: 17 říj 2010, 09:12
Picciotto
hRob píše:
Bezva, mám staženo, ukládá to a vše dělá tak, jak má, ALE... když to uložím a vypnu hru a pak zase zapnu, kde najdu můj uložený save? Vždycky se mi jízda spustí odznovu. Poraďte někdo, díky
Pozri Nahrát kapitolu alebo daj len pokračovať príbeh
Napsal: 17 říj 2010, 10:21
Picciotto
Bezva, už to mám co vše tam je navíc, oproti možnosti ukládat a možnosti si zajet k Joemu a tak? Zkoumal to někdo? Např. možnost se podívat do některých interiéru? To bych chtěl asi moc, že?
Napsal: 24 led 2011, 17:05
Zelenáč
ten link mi nefunguje........ nemohl by někdo bejt tááák moc hodnej, aby to upnul někam třebas na uloz.to nebo prostě kamkoliv odkud se dá lehce stahovat prosííííííííííím
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků