Zdarec, tak sem stáhnul Mission pack, se vším všudy nainstaloval a rozjel. Jednoznačně největší problém Packu jsou savy a lékárničky. Řekněme že dojedu do hotelu, na pokuji se uzdravím, ráno se probudím, vykosím hotel, znovu se na pokoji uzdravím(tohle se mi podařilo tak na po 30.) a vyjedu honit majitele hotelu. Toho se sejmu, zbyde mě ještě cca 30zdraví. Pak se z ničeho nic dozvím že Lucas má problémy a přesně vím kde(asi mi poslali SMS) takže jedu přes město dojedu tam a bandu chlápků s 30HP sejmu. Konečně save. Pak vyběhnu nahoru, nikde žádná lékárnička(teda jedna ano, otevřená ale nefunkční) a postřílím týpky. Tohle je na první misi dost velký sousto. Dobrá s velkou dávkou trpělivosti podnícené láskou k původní Mafii se mi 1.mise asi na po 50. podaří. Druhá mise. Save na začátku, tedy když vás banda chlápků kolem Salieriho nezabije, s určitostí to udělá projíždějící policajt nebo třeba vybuchující auto u chodníku. V poho řeknete si, udělám to znova. Ale ejhle, musíte celej proces, tzn. jet si pro zbraně a pak k Salierimu, dělat znova. Tohle není nomální. Tedy se chci zeptat, ač mi to je proti srsti, neexistuje náhodou trainer nebo cheat, kterej by mi dal v takovýchto pasážích potřebnou nesmrtelnost? Páč trainer na Mafii nefunguje. Dík moc.
Tak sem Mission pack dohrál a musím přiznat že až na první dvě mise se to dalo. na deset misí(polovina původní Mafie) sem čekal větší a rozhodně propracovanější příběh. Pokud bych tak nemrvil ty první mise tak myslím že se to dá dohrát za cca dvě hoďky. Dík a čau
Já jen k tomu traineru. Na mafii je (funkční) trailer. Na verzi 1.0 tenhle: FDX-Maft a na verzi 1.2 sem taky cosi našel ale už nevím jak se menoval a myslím že tam stejně nesrtka nebyla.
Naposledy upravil Copeland. dne 15 bře 2009, 19:08, celkově upraveno 1
Ja jsem se taky napoprvy s MP docela babral A nejvic me stvalo v posledni misi, kdyz jsem mel zabit toho typka, tak jsem vzdycky projel "zabranou" na konci mostu.
_________________ Překážky jsou ony obávané věci, které spatříme, odvrátíme-li pohled od našeho cíle. Ponížen můžeš být jen, když se necháš ponížit.
Já jen k tomu traileru. Na mafii je (funkční) trailer. Na verzi 1.0 tenhle: FDX-Maft a na verzi 1.2 sem taky cosi našel ale už nevím jak se menoval a myslím že tam stejně nesrtka nebyla.
Mision packy jsou dobrý co dobrý výborný zaslouží te si pochvalu mně packy moc bavý a rát je hraju doufám že budete vytvářet dálši doufám že jo dik za všechny packy, mody. Jsou fakt super . A ten mision pack od miso je fakt dobrej jestli ste to nehráli stáhněte si to je to pokračování.. stáhněte si to a uvydíte.
Já jen k tomu traileru. Na mafii je (funkční) trailer. Na verzi 1.0 tenhle: FDX-Maft a na verzi 1.2 sem taky cosi našel ale už nevím jak se menoval a myslím že tam stejně nesrtka nebyla.
To není trailer, ale trainer.
No šak to sem tam udělal jenom chybu, odkaz je normálně na trainer (a né trailer)
bonganek126 píše:
Mision packy jsou dobrý co dobrý výborný zaslouží te si pochvalu mně packy moc bavý a rát je hraju doufám že budete vytvářet dálši doufám že jo dik za všechny packy, mody. Jsou fakt super . A ten mision pack od miso je fakt dobrej jestli ste to nehráli stáhněte si to je to pokračování.. stáhněte si to a uvydíte.
Ty píšeš mně packy moc baví, ty si jích hrál na mafii víc nebo co? Prej mission packy sou dobrý
Ahoj, Mě ten mission pack už jde ale u 25. kola... ... Když Tom utíká před těma mafiánama aby je za jízdy setřásl tak se mi tam pořád ukazuje: "Prohrál jsi" "Byf bil zabit dřív než jsi z něj dostal informace" .... Mohl by mi někdo poradit co s tím nebo mi popřípadě poslat savy? Děkuju
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků