Zdravím, mám Mafii z Kolekce klasiky, ale nefunguje mi - zaprvé nejde zvuk u videí (reklamy, průlet městem) a hlavně mi hra spadne vždycky max. po minutě při úvodním rozhovoru v kavárně. Zobrazí se klasická hláška Omlouváme se, ale program musel být ukončen blablabla... (mám winxp, hw samozřejmě dostačující, než hra spadne, tak jede jako po másle)
Předmět příspěvku: Re: Hra spadne při úvodní sekvenci
Napsal: 19 pro 2009, 16:26
Zelenáč
Tak reklamy - prostě ty sekvence s Illusion Softworks, Gathering Developers nebo jak se to jmenuje a tak...rozumíme si =) Ty nepadaj (jen v nich nejde zvuk a to mi nevadí), spadne mi to vždycky až v tom prologu, kdy mluví v kavárně. Pokud ho přeskočím, tak to spadne při úvodní sekvenci před první misí...
Napsal: 19 pro 2009, 18:29
Contabile
Jakubisko píše:
Tak reklamy - prostě ty sekvence s Illusion Softworks, Gathering Developers nebo jak se to jmenuje a tak...rozumíme si =) Ty nepadaj (jen v nich nejde zvuk a to mi nevadí), spadne mi to vždycky až v tom prologu, kdy mluví v kavárně. Pokud ho přeskočím, tak to spadne při úvodní sekvenci před první misí...
Takže prostě když se má načíst hra samotná... Tedy i jízda...?
Napsal: 19 pro 2009, 23:05
Zelenáč
Jízdu jsem hrál asi 10 minut a v pohodě...vypadá to, že to padá jen u těch "filmových" sekvencí, kdy nehraju a jen se dívám...=/ reinstall jsem zkoušel, nic.
Napsal: 20 pro 2009, 13:43
Veterán
Řikáš zhruba po minutě. Zkus při cutscénách hýbat myší nebo něco podobného. Systém může mít naplánované některé úlohy např. právě při 1minutové nečinnosti systému a v kombinaci s cutscénou to může způsobit chybu. Nic jinýho mě nenapadá.
Napsal: 21 pro 2009, 05:48
Zelenáč
Nedávno jsem reinstaloval, je to tak dva měsíce a navíc na stolním PC prakticky vůbec nejsem, veškerou práci odbývám na notebooku...systém by tak měl být čistý...
Napsal: 21 pro 2009, 16:31
Zelenáč
Už jsem zkusil snad všechno...aktualizoval jsem ovladače, zkusil jsem hýbat myší během cutscén a nic...dokonce se mi párkrát povedlo tu první cutscénu "překonat", ale potom to spadlo při načítání první mise...achjo, vypadá to bledě
Napsal: 21 pro 2009, 19:27
Zelenáč
Jedná se o MacBook, takže tudy taky cesta nevede... Mimochodem jsem si všiml, že se mi teď při spadnutí už nezobrazuje žádná chybová hláška, jen mě to prostě vyhodí na plochu. Nevím ale odkdy to dělá, tak těžko říct jestli sem to něčím "zařídil" já
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků