Čau, je to pouze u nástupu do auta nebo se to stane i někde jinde? Stane se to jen v nějaké misi, jízdě nebo EJ? Máš origo hru? - Pokud ano, zkus reinstal. - Pokud ne, zkus reinstal a sežeň si jiný crack.
Tak jsem si stáhl V3 a jde to,teď mi to ale dělá v 13 kapitole myslim...a V3 opravuje jen 7 kapitolu...jinak mám warez...zatím mi to dělá jen při nástupu do auta v misi
Tak jsem si stáhl V3 a jde to,teď mi to ale dělá v 13 kapitole myslim...a V3 opravuje jen 7 kapitolu...jinak mám warez...zatím mi to dělá jen při nástupu do auta v misi
keď máš stiahnutú verziu, tak skús crack od SKIDROWa, ten funguje snáď na všetko ... a hra ti pôjde bez problémov ... povedala by som, že ešte lepšie ako originál ...
keď máš stiahnutú verziu, tak skús crack od SKIDROWa, ten funguje snáď na všetko ... a hra ti pôjde bez problémov ... povedala by som, že ešte lepšie ako originál ...
vieš ono je najlepšie stiahnuť nejakú verziu až potom ako si zistíš, či na to existuje nejaký crack ... vieš clonedvd nie sú naj verzie ... nebudem chváliť ani podporovať pirátstvo, ale z času na čas niečo len tak skúsim a keď už sa na to dám, tak si hľadám spoľahlivé a overené verzie ... pretože originálka ma obmedzovala v tom, že sa nedala hodiť aj na druhý pc, brat stiahol z rapidu či odkiaľ - Skidrowovu verziu a k tomu hneď aj crack a musím len smutno skonštatovať, že s pirátskou verziou nebol žiadny problém ... nie ako s originálkou, ktorú bolo nutné cez Steam a naviac v deň vydania v EU nebola ani lokalizovaná, takže piráti mali pekne s dabingom aj deň či dva (a možno i viac) funkčnú verziu, zatiaľ čo poctiví kupujúci museli počkať na aktualizáciu steamu ... a popravde aj ja som presedlala na cracknutú verziu, čiže na originálku mi od septembra padá jedine prach ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků