Zdravím, mám větší problém s nastavením hry. Přes externí nastavení v Setup.exe, kde nastavím určité hodnoty (rozlišení 1680x1050, AA4x, Truecolor apod.). Po spuštění hry se toto nastavení ovšem ve všech směrech ignoruje a spustí se v defaultu (rozlišení 1280x768, AA vyplé apod.). Mám hru od Cenega games z kolekce klasiky s patchem 1.2. Zkoušel jsem přepsat i log.txt, kde jsem místo těch 1280x768 napsal 1680x1050 a přepsal i ostatní nastavení, po uložení a spuštění hry se to ovšem zpět přepsalo an defaulní. Nevíte prosím někdo, co s tím? Díky
Jo tak tohle se mi stávalo. Sic hodně dávno ale stejně: Musíš si upravit rozlišení, tak aby hra (mafia) vycházela na celou stránku, protože jinak mi to snad ani nešlo. Když zkončíš s hrou, tak si to musíš opět přenastavit (pěkná buzerace)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků