Předmět příspěvku: Mise v přístavu - Zabij Sergia Morella - jak dál pls poradte
Napsal: 21 zář 2009, 07:57
Zelenáč
Ahoj, jsem v přístavu a mám zabít morella,všechny jsem postřílel,ale ještě mám něco udělat,ale nevím co.Všechno už jsme prošel na všechno možný kliknul,pokoušel se otevřít všechny dveře,auta,ale furt nic.prosím poraďte díky
Předmět příspěvku: Re: Mise v přístavu - Zabij Sergia Morella - jak dál pls poradte
Napsal: 21 zář 2009, 14:50
Sgarrista
tomasino píše:
Ahoj, jsem v přístavu a mám zabít morella,všechny jsem postřílel,ale ještě mám něco udělat,ale nevím co.Všechno už jsme prošel na všechno možný kliknul,pokoušel se otevřít všechny dveře,auta,ale furt nic.prosím poraďte díky
musíš použíš vagon, prostě mu vezmeš zpod kola zarážku a nasměruješ ho pomocí výhybek do vrat jedný budovy...tak už na tebe čeká pár exotů a morello
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Předmět příspěvku: Re: Mise v přístavu - Zabij Sergia Morella - jak dál pls poradte
Napsal: 21 zář 2009, 15:34
Zelenáč
Mark píše:
tomasino píše:
musíš použíš vagon, prostě mu vezmeš zpod kola zarážku a nasměruješ ho pomocí výhybek do vrat jedný budovy...tak už na tebe čeká pár exotů a morello
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků