Čaute.Mám jeden problém.Doteraz mi Mafia šlapala super,nič nesekalo,všetko ok.No jeden problém tam bol.Musel som ju vždy zapnúť 3-krát.Po 1.zapnutí sa objavila čierna obrazovka a po chvíli to spadlo,klikol som na ikonku Mafie(no spustenej,na lište),zopakovalo sa to čo predtým a na 3.krát mi to išlo.No viem,že chyba bude v tom,že nemám Indeo kodeky.Lenže dnes sa mi stalo niečo nové.Zapol som ju 1:krát,no nespadla,ostala čierna obrazovka.Dal som Ctrl Alt Del-správcu súborov,a mal som spustenú Mafiu a nejakú inštalačku s názvom PhotoGallery.No to som predtým nezapol.TRak som to vypol,no vypla sa mi aj Mafia.Opakovalo sa to tak veľa krát.Nakoniec som si v setupe zmenil nastavenie,nedal som si to na full screen,a po spustení sa mi objavilo aj okno Photogallery.Chcelo to nainštalovat,pýtalo si to disk.Neviete mi pomôcť??Ďakujem som z toho celý bez seba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků