Zdravím všechny mafiány, měl bych jeden technický dotaz. Měl jsem dříve Mafii ve verzi na CD a několikrát jsem ji dohrál a je to super hra. Nedávno jsem si koupil verzi na DVD z kolekce klasiky, protože jsem si chtěl hru znovu zapařit a starší CD mám bohužel nenávratně (mechanicky) poškozené a nainstaloval na stejný počítač. Instalace proběhla naprosto OK, hra také běží v pohodě, ale při jejím ukončení vždy vyskočí hláška "chybující aplikace game.exe, verze 1.0.0.0, chybující modul ls3df.dll". Neměl jste někdo stejný problém? Jak se této chyby zbavit?
Při hraní mě to neomezuje, takže to není nijak závažný problém. Jen se mi prostě nelíbí, že ta chyba vyskakuje a chtěl bych zjistit proč. Něco jsem na netu ohledně této chyby už našel: dělá to snad jen novější verze Mafie a někdy pomůže, když se v nastavení zvuku změní "pouze softwarové mixování", či tak nějak se ta položka jmenuje. Zkoušel jsem to změnit a sice to pomohlo, zhoršila se ale plynulost hry (jakoby mírně pocukává). Chyba tedy bude zřejmě mít souvislost se zvukem (zvukovou kartou). Stará verze z CD ale jela na stejném PC úplně bez problémů.
Na ntb mi to dělá taky... Pravda je že sem to ani neřešil potože to je vlastně kravina a sám nvm. ))) Jestli tu někdo ví tak ti snad poradí, ale v poslední době to tu moc lidí asi číst nebude ))
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků