Hej lidi stahnul jsem si demo Mafia 2 a nejde mi to spustit... proste dam spustit a ono mi tam nabehne ten maly obrazek Mafia 2 a pak to hnedka spadne a nic se nespusti... notebook na to rozhodne mam takze to nechapu. Aji jsem instaloval co mozne ovladace.
mam notebook
Asus Pro64J Series Intel Core i5 2,57 Ghz Nvidia GeForce GT325M CUDA, Optimus, 1Gb 4Gb DDRIII 1067Mhz Seagate 640Gb, 5400 ot./mUSB 3.0, eSata, HDTV, Windows 7 HP x64
ty si ale chytrej chlapec...a když si tak chytrej tak určitě víš že tvůj příspěvek je taky spam
k problému ta grafika je integrovana?
No praveze neni mam totiz v tom notebooku technologii Nvidia Optimus ktera pri zatizeni automaticky prepina mezi integrovanou grafikou na proceseru Corei5 a mezi Nvidia GeForce GT325M 1GB..takze kdyz zapnu slozitejsi aplikaci tak se mi nastartuje tak silna grafika.. a bez problemu. Vsechny nove hry rozjedu minimalne na stredni detaily.
Proste problem je ze kliknu na ikonu na plose a zobrazi se ten maly obrazek jako ze se to spousti ... a z niceho nic zase zmizi... proste se to nechce spustit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků