Chtěl bych se zeptat, zda-li by šlo skombonivat dva módy dohromady a to konkrétně City Bars Mod (který je pěkný, ale úplně prázdný) a Vaduha mod, protože ten obsahuje pár funkčních vychytávek. Jediné co mají společné je ve FREERIDE>scene2.bin a já nevim cim bych tento soubor mohl otevrit
Ty dva módy nejde sloučit dohromady, aby oba najednou plnohodnotně fungovaly. Můžeš zkusit smazat scene2.bin od CityBars Modu, ale nasvětlení a některé objekty budou ve zpřístupněných objektech chybět a hlavně se ti možná nepodaří spustit vůbec jízdu. Zkoušel jsem to a nerozeběh jsem to, možná na scene2.bin odkazují další soubory..
Na to ti staci DNC extractor. Otvoris scene2.bin vaduhy modu, povyberas tie veci ktore tam chces (zisti si ich presne nazvy cez BSV 6 - su na poslednych riadkoch) a potom ich selektuj a daj extrahovat. A potom si otvor scene2.bin City Barsov a daj importovat tie extrahovane subory. A potom daj save. Hotovo.
Tyto dva jsou výborné, s jinými osobně nemám zkušenosti.
EDIT: --Jorns-- má pravdu, na DNC extractor jsem zapomněl, ale musíš označit 223 objektů ze scene2.bin CityBars Modu a to je hotová ztráta času. Kdybys potřeboval poradit jak s kterým programem zacházet, můžeš mi napsat na ICQ.
Jo ale naopak, oznacis scripty a objecty z vaduhy a to je do 10 veci, a sejmes ich do city bars scene2.bin. Preto som to napisal takym sposobom. Vaduha --> city bars nie cb --> vaduha !
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků