Ahoj, mám problém z jízdou. Když hraji jízdu, jezdí mi po městě stará auta z 30. let (jenom Bolt, Starý Shubert six a Falconer) přitom už dávno dělám extrémní jízdu. Může mi někdo vysvětlit proč to tak je a jak uvést vše do normálu? Děkuji
Ty si to špatně pochopil. Já vím, že normální lidé nemohou jezdit prototypy. Ale mě v jízdě nejezdí ani Wright, Crusader, Guardian, Lassiter, Ulver, Thor ani sporťáky (bruno, traunterberg, celeste, silver fletcher), ale všechny tyto auta si normálně mohu vzít a pokud by mi v jízdě jezdili, tak je i ukrást. A těmi auty ze 30. let jsem myslel, ty co v jízdě jezdí, něž začnu hrát kampaň (Bolt Ace, Bolt truck, Falconer, Shubers six a wright gangster).
Už mi to jde normálně. Stačilo jenom jízdu začít někde na venkově a všechno už je jak má. Teď mě jízda baví mnohem víc. Děkuji všem za rady. Prosim lock.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků