E3 2009 se uskutecni nekdy zacatkem cervna,coz jsou POUHE TRI MESICE!!!Myslite si,ze se tam KONECNE objevi M2???Ja jsem o tom bezvyhradne presvedcen,protoze v cervnu uz bude chybet do planovaneho vydani jen par mesicu... EDIT:Mam na mysli,jestli se M2 objevi pro verejnost.
_________________ Pěkně teplý jméno.
Naposledy upravil Sady dne 28 úno 2009, 17:51, celkově upraveno 2
(Já mám Optimistickej názor a) dal určitě ano. Možná že se objeví jen trochu ale něco novýho určitě jo a nejvíc bych chtěl InGame trailer přímo ze hry aji z ukazatelem zdravý (pokud tam vůbec bude)... a aby měl tak půl minuty (ale ten tam asi nebude takže aspoň nějákých pět krásných screenů by mohlo stačit)
Naposledy upravil Copeland. dne 26 úno 2009, 23:08, celkově upraveno 1
Na sto péro tam bude ......ale jestli si někdo myslí že tam pojedu
Bohuzel je to tak daleko,ze bys tam musel letet
NaDr píše:
Minule taky nic nebylo a byli jsme si tím jistí, já zůstávám u názoru "Asi ano" nebo spíš "Snad ano".
Jenze od te doby uplynul rok a do vydani bude v cervnu zbyvat par mesicu,takze se tam M2 proste musi objevit...
Copeland. píše:
(Já mám Optimistickej názor a) dal určitě ano. Možná že se objeví jen trochu ale něco novýho určitě jo a nejvíc bych chtěl InGame trailer přímo ze hry aji z ukazatelem zdravý (pokud tam vůbec bude)... a aby měl tak půl minuty (ale ten tam asi nebude takže aspoň nějákých pět krásných screenů by mohlo stačit)
Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
ja sem rikal ze za rok a vy jste rikaly ze do roko to 100% vyjde ja rikal ze ne ze ani po GC pristi rok a kdo mel rpavdu? Já samoosobe.
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
Jo taky sem o tom cosi četl (máto býr něco jako COD). Aby papa nemluvil tak ještě něco řeknu. Eee jo na E3 taky nebudu (jako téměř všichni) a pak si o tom někde přečtu (popř. podívám). Nevím jak to bylo minule ale mylím že v té době ještě pořád platilo že to výjde do konce roku 2008 takže se taky mohlo zdát že to bude za chvilu ale stejně jí odložili (ale tentokrát už věřím že jí neodložej).
Tak jelikož GC nebude, ale bude místo toho něco jiného a nikdo neví jak to dopadne, jestli se to GC vůbec přiblíží nebo to bude něco menšího tak bych řekl že E3 je pro ně asi ta největší příležitost...
Tak jelikož GC nebude, ale bude místo toho něco jiného a nikdo neví jak to dopadne, jestli se to GC vůbec přiblíží nebo to bude něco menšího tak bych řekl že E3 je pro ně asi ta největší příležitost...
Ta nová výstava by měla bejt na stejné úrovni jako GC...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 49 návštevníků