//docela me znervoznuje ta meeting room u toho druhyho Take 2. Aby to zase nebyla nejaka prezentace za zavrenymi dvermi, jako loni...
O tom seznamu dávno vím,bohužel tam však zatím není seznam her a taky mě štve,že M2 bude prezentována by Take Two,2K Czech prostě neexistujou :-/ Ale jsem přesvedčen,že výstava bude pěkně veřejná
Tak co lidi, nejedete tam náhodou někdo? Nebo nemáte příbuzné z Hrej, kteří by vás vzali?
Daleko bysme nedojeli A na letenku a vstupenku nemám prachy,ale jinak bych letěl hned :-) Někde jsem četl,že vstupenka stojí něco kolem 10táců DOufám,že se dočkáme pořádné nálože informací (hlavně ohledně toho datumu vydání),aspoň jednoho cut-scénového traileru a pár těch gameplay videí,kde snad konečně ukážou rvačky,interaktivitu a zničitelnost prostředí a destrukci a zpravený jízdní model.
Taky bych hned letel, kdyby to bylo jenom trosku mozny. Jenze letenka do LA vyjde na neco okolo 30 tisic, k tomu jeste ta vstupenka.. Joo, kdyby byl sponzor, hned sedam do letadla
_________________ Překážky jsou ony obávané věci, které spatříme, odvrátíme-li pohled od našeho cíle. Ponížen můžeš být jen, když se necháš ponížit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 58 návštevníků