Aji za 10000? Přiznávám se že když bude stát nad 2500 tak si jí stáhnu (nebo od někoho pučím) a až cena klesne pod 2000 tak si jí teprv koupím Protože nebudu utrácet 2500 ta hru desetiletí
Aji za 10000? Přiznávám se že když bude stát nad 2500 tak si jí stáhnu (nebo od někoho pučím) a až cena klesne pod 2000 tak si jí teprv koupím Protože nebudu utrácet 2500 ta hru desetiletí
Proč píšeš 2000,-, když ta cena je naprosto nereálná...
No to je jasný že j cena nereálná já jen tak udávám co bych dělal kdyby se to náhodou nějak stalo. Třeba za půl roku budou všechny hry stát 2000 co víš?
..Třeba za půl roku budou všechny hry stát 2000 co víš?
haha
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
3. možnost, až klesne cena tak si ji určitě koupim ale mám důležitější věci za co vyhazovat věci, navic když si ji mužu stahnout a koupit až bude levnější
K tomuhle už jsem se vyjadřoval někoikrát na starým fóru, takže já určitě ano. Ačkoli jak už bylo nazančeno na TG, kdyby nechali cenu na 899 Kč, prodali by určitě daleko víc kousků. No asi jim jejich dvorní ekonomové poradili něco jinýho...
No, tak ja kupuju jak PC verzi tak X360 verzi. Cena ani dabing v tuto chvili roli nehraje. Budu to kupovat v kamenem obchode. I kdybych si mel drzet prvni misto ve fronte 2 dny... V Karlovych Varech je: 2x Gameshop, 1x JRC + hodne dalsich mensich obchodu s herni tematikou, ale klidne pojedu den pred vydanim treba do Prahy, tam si zarezervuju nekde v nejakym hotelu pokoj vezmu si tam pc i xbox, abych mohle nejpozdeji do 30 minut od zakoupeni hrat...
No jestli to myslíš vážně, tak klobouk dolů, tohle je pravej fanda mafie.
Tohle je pouze o financni strance veci
EnGine píše:
No, tak ja kupuju jak PC verzi tak X360 verzi. Cena ani dabing v tuto chvili roli nehraje. Budu to kupovat v kamenem obchode. I kdybych si mel drzet prvni misto ve fronte 2 dny... V Karlovych Varech je: 2x Gameshop, 1x JRC + hodne dalsich mensich obchodu s herni tematikou, ale klidne pojedu den pred vydanim treba do Prahy, tam si zarezervuju nekde v nejakym hotelu pokoj vezmu si tam pc i xbox, abych mohle nejpozdeji do 30 minut od zakoupeni hrat...
Ja nikde v okoli bohuzel vubec zadnej kamennej obchod nemam,takze to mam predobjednany na Xzone. A i kdyby nekde v okoli neco bylo,tak na to kaslu,protoze chcu sberatelskou edici (podle obsahu,samozrejme),ktera dozajista bude. No kazdopadne jestli to opravdu vyjde 23.10.09 (patek),tak je to dost debilni,protoze mi to prijde s nejvetsi pravdepodobnosti v pondeli :-( Paneboze,to bude strasnej vikend.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků