Zbytecnost? Kazi zazitek z full? Eh? Ja teda demo rozhodne chcu,z toho cekani uz mi skoro hrabe,takze demu pred vydanim hry bych urcite neodolal Ale pochybuju,ze demo vyjde,v dnesni dobe uz je to vyjimecne a hlavne GTAIV taky nema demo.
Zcela špatně položená otázka. Děláte jako by vám případný demo někdo nutil. Myslim, že každej má právo volby, jestli si demo zahraje nebo ne. Kdo se chce nechat překvapit, nebude se dívat ani na in-game video. Já osobně bych se demu nebránil.
Nojo, ale screenama z dema bude zaplavenej celej net.
No a? Jestli je pro tebe zážitek ze screenů stejnej jako z hraní samotnýho dema, tak pak máš opravdu problém, s kterým ti asi nikdo neporadí. A ani ty screeny ti nikdo nevnutí... teda pokud to nebude formou otravnýho vyskakovacího okna.
JohnZ: Hele kdyby vyšlo nějaký demo, tak si to určitě zahraju, ale stejně se přikláním k lidem co demo nechtějí (jak jsem řekl)
A proč bys hrál něco, co nechceš? Tady ani tak nejde o to, jestli chcete, aby demo vyšlo, to vám může bejt celkem jedno, protože bez ohledu na to, jestli demo bude nebo ne, stejně ho hrát nebudete a výsledek bude tim pádem pro oba případy stejnej. Kdo demo nechce, prostě a jednoduše se mu vyhne. Nevidim v tom problém. Já se už vyhnul tolika demoverzím... a nikdy jsem s tim neměl problém, zahrál jsem si jen to, co jsem chtěl. Podle mě Nadr hledá problém tam, kde absolutně žádnej není.
Ja by som aj chcel demo a to z toho dovodu aby som vyskusal ci mi pojde na mojom notase bezproblemov alebo bude sekat
To je dobrej argument, obzvlášť pro poctivý kupce, kteří za hru zaplatí (kterých by mělo být pokud možno co nejvíc, aby ocenili dlouholetou snahu autorů). Ta možnost, vyzkoušet si obecně produkt bezplatně, patří ke standardu.
Jojo. Aby si lidi vyzkoušeli jestli jim to běží nebo jestli to má cenu kupovat/ztahovat
ztahovat M2? to by musel udělat pěknej srab
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků