to -$ync-: Pokud se podivuješ (nejen) nad jejich gramatikou, tak tě plně chápu. ztahovat -> stahovat
lol njn, mně to bylo nějaký divný
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Ja osobne bych demo nejspis nechtel. Jelikoz by stejne vyslo bezprostredne pred hrou, bylo by to akorat super navnadeni a pak uz bych nejspis opravdu nemohl dospat do full hry. Ja si radsi pockam bez dema a pak proparim celou noc, nez mit demo a jednu, neuplnou misi q
_________________ Překážky jsou ony obávané věci, které spatříme, odvrátíme-li pohled od našeho cíle. Ponížen můžeš být jen, když se necháš ponížit.
Nechce se mě nic novýho vymýšlet tak zkopíruju to co sem napsal na mafiagame.cz: Chtěl bych DEMO který by mohlo vyjít např. 23.10.2009 (i když nevím jestli by to bylo dobrý tolik času před vydáním) jako taková náhrada místo finálni hry. Dřiv sem DEMO ani nějak nechtěl ale teď bych ho fakt moc rád viděl. Tím bych si určitě minimálně o 50% zkrátil čekání na finální hru (protože bych ho hrál doslova pořád) a nevadilo by mi kdyby kvůli němu mafia II vyšla např. o měsíc později (a to myslím smrtelně vážně).
Nj nějakou hratelnou ukázku (max 5 misí) bych bral.
Max 5 misí Ty toho asi o mafii II moc nevíš, co? V mafii II nebudou mise jako např. v GTA IV kde máš jednu hotovou za 3-20 minut. Vlastně tam něco jako mise ani být nemá, maj tam být dny. V jednom dni můžou být např. i 4 menší úkoly naráz.
Jestli bude DEMO tak v něm určitě bude tá mise co je v GAMEPLAY trailerech. A mě osobně by to na vyzkoušení mafie II celkem stačilo
Nj nějakou hratelnou ukázku (max 5 misí) bych bral.
Max 5 misí Ty toho asi o mafii II moc nevíš, co? V mafii II nebudou mise jako např. v GTA IV kde máš jednu hotovou za 3-20 minut. Vlastně tam něco jako mise ani být nemá, maj tam být dny. V jednom dni můžou být např. i 4 menší úkoly naráz.
Jestli bude DEMO tak v něm určitě bude tá mise co je v GAMEPLAY trailerech. A mě osobně by to na vyzkoušení mafie II celkem stačilo
Nj o těch dnech nevím
_________________ Jsem heterosexuál a nestydím se za to.
určitě bych demo m2 chtěl, protože by mě zajimalo jak to bude na mim kompu šlapat, ae mit tak pět misí tak to bych nechtěl to by skazilo celou hru, ae myslím si že demo nebude, ae kvůli zjištění hw narokum, bych ho chtěl a take ke kraceni čekání...
určitě bych demo m2 chtěl, protože by mě zajimalo jak to bude na mim kompu šlapat, ae mit tak pět misí tak to bych nechtěl to by skazilo celou hru, ae myslím si že demo nebude, ae kvůli zjištění hw narokum, bych ho chtěl a take ke kraceni čekání...
Demo je potrvzeny a bude v nem urcite jedna mise.
Teoreticky by mohli byt dve. Alebo by mohli byt dve rozne dema.
Demo je potrvzeny a bude v nem urcite jedna mise.
Teoreticky by mohli byt dve. Alebo by mohli byt dve rozne dema.
A k čemu by ti to bylo? Když demo, tak jedno, ale nejlepší by bylo kdyby nebylo žádný.
Já demo Mafie 2 ani moc nechci, zkrátka je mi jedno jestli demo vyjde a řeknu vám proč.Zdá se mi že po vydání dema už se neni na co těšit.Kámošovi klidně můžete řícz že jste hráli Mafii.Ale zase je to dobrý začátek aby jste se rozhodli jestli hru kupovat.Ale Mafia 2 full verze bude určitě super
_________________ It's not personal, It's only business
newim jestli jsem to sem už psal nebo ne, mám nějak děravou paměť... já osobně demoverzi nechci, ale kdyby vyšla, nejspíš bych jí zkusil
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků