Musim se připomenout se svym mini-módem . Z původního konceptu už zbývá jen desetina práce. Potom ještě něco přidám, něco extra . Teď se ale práce zasekly. V blízké době snad dám vědět, přibližně za jak dlouho bude betatest...
Naposledy upravil Tommyk dne 12 dub 2009, 09:50, celkově upraveno 2
Doufám, že to doděláš jelikož polovina lidí mody nedodělá. Takže hodně štěstí
polovina? myslim, že mody dodělá ještě míň lidí
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
polovina z tech co o nich nekdy napisou, kdyby jsme vedeli o vsech modech tak desteina :D
Přesně Čliověk so řekně, že přece udělat mod neni těžký, ale jak se do toho pustí. Zjistí, že opak je pravdou.
"VELKOU" pravdou
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
polovina z tech co o nich nekdy napisou, kdyby jsme vedeli o vsech modech tak desteina :D
Přesně Čliověk so řekně, že přece udělat mod neni těžký, ale jak se do toho pustí. Zjistí, že opak je pravdou.
to teda sakra jo dělám mod do Freelancera, řekl bych že už s tim celkem umím a pořád přichazim na novy věci co všechno musím udělat aby hra fungovala .. dělam na tom přes rok s velkejma pauzama a ještě nejsem ani tak za půlkou ale rozhodně to chci dodělat i kdyby to mělo trvat další rok
Přes víkend máknu na poslední desetině původního konceptu a pak konečně přijde čas na ty věci navíc .
Pravděpodobné datum vydání nebudu uveřejňovat, protože stejně nebude splněno.
Byl mimochodem pozměněn název topicu.. Telport Mod v1.1 to měl být v původním konceptu. Kvůli revoluční změně musí být ale verze módu přímo 2.0. Jsou to detaily, ale já jsem puntičkář ..
EDIT: Původní koncept hotov...
EDIT 2: Pokud byste náhodou přišli na něco speciálního, co bych mohl do módu zabudovat, nebojte se napsat.. (e-mail, PM, tento topic.. jak chcete )
Kdyby do toho vlezla nějaká hodně vážná věc, vydám tuhle betu . Nebo prostě nejnovější verzi, co v daný okamžik bude. V týhle fázi si to už můžu dovolit.
Kdyby do toho vlezla nějaká hodně vážná věc, vydám tuhle betu . Nebo prostě nejnovější verzi, co v daný okamžik bude. V týhle fázi si to už můžu dovolit.
Tak doufejme, že se to nestane jelikož bych si rád zahrál celý mód
Konec prvního betatestu se blíží. Druhý betatest bleskově zkontroluje opravené nedostatky (celkem 4 ze 4 nalezených) a v průběhu tohohle nebo příštího týdne plánuju vydání. Věřim, že hrnoucí se lavina informací o M2 teleport nepohltí. Kdo si to chce zahrát, zahraje si tak jako tak .
Konec prvního betatestu se blíží. Druhý betatest bleskově zkontroluje opravené nedostatky (celkem 4 ze 4 nalezených) a v průběhu tohohle nebo příštího týdne plánuju vydání. Věřim, že hrnoucí se lavina informací o M2 teleport nepohltí. Kdo si to chce zahrát, zahraje si tak jako tak .
V ReadMe najdeš všechno... Betatesteři byli Pavel (tvůrce Lost Heaven 1932) a JohnZ (netřeba představovat ). Samozřejmě že v průběhu betatestu jsem testoval i já sám, ale vývojář se asi nemůže pokládat za betatestera.
EDIT: Přidal jsem hlasování, takže hlasujte.
EDIT 2: Za Velikonoce jsem zaznamenal celkem 14 stažení 2. verze Teleport Modu. Kdyby už žádná další stažení neproběhla, byl bych už při tomto výsledku spokojen.
Bezpochyby nejlepší mód co jsem kdy rozjel a hrál. Sice není až tak obsáhlý, ale je s ním velká sranda... Nejlepší je když máte ten vylepšený thompson, máte maximální rychlost a běžíte v protisměru k autům a házíte je do vzduchu. Horší je když dojdou náboje a proti vám náklaďák njn jsem zlej , zabíjet nevinné lidi...
EDIT: jen mi nefunguje ta nová mapa a nevím kde jsou ty budky... Teď se teleportuju jen s autem
jen mi nefunguje ta nová mapa a nevím kde jsou ty budky... Teď se teleportuju jen s autem
Mapa je k módu i přiložená (po nainstalování módu je ve složce s Mafií pod názvem Mapa_-_Teleport_Mod_v2.0.jpg), takže si ji můžeš prohlídnout nebo vytisknout a pak to ve hře najdeš. Ty budky se nijak nelišej od ostatních ve městě, takže když jedeš jen tak po městě a nevíš, kde jsou, nepoznáš je.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků