ahojte stiahol som si tú missiu štvanec ale keď som dohral toho Sama v tej galeri tak mi to nenabehlo prostek konec....hru treba začať odznova ? som to nahral do zložky C:\program files\mafia ... díki
Nechci kecat, ale mám dojem, že Miso dělá všechny módy tak, že ona přídavná mise nahrazuje tutorial v hlavním menu hry, s tím že se jmenuje mise 21 - Štvanec.
Kromě Mission Packu Nechystá náhodou neco nového? Nevíte?
Ano Miso skutečně pracuje na novém módu, který právě betatestuju, ale víc bohužel prozradit nemůžu, ale rozhodně se máte na co těšit.
ale sa mu neboj povedat ked tam bude nieco zle lebo ten mision pack mohol byt bud kradsi alebo tie misie inak poprehadzovane. Ja viem ze sa mu dedalo povedat ze tom tam je trosku naivny prerob to ale aspon tie misie mohol trosku poprehadzovat. No dufam ze sa z toho poucil
No tak jestli už ho betatestuješ tak už ho má skoro hotovej né?
No to jsem se trochu nepřesně vyjádřil, betatestuju jinej mód, taky hodně povedenej. Ohledně Misova nového módu je to spíš alfatest, ještě je tam dost práce, ale vypadá to velmi slibně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků