no pokud to budes delat na 1.0, tak gl pac 1.0 ma blokle sgh, takze pri RE se tesko hledaji potrebne adresy zato 1.2 je ma open a da se hledat krasne!
Kdeze od 1.1 verze multiplayer neni podporovany, ibaze tam pribudli nove menu. + Texty do tables ako dbg segmenty, dbg curwy, vaskovy sracky apod. Ale v 1.0 multiplayer je ale iba zavody. V 1.1,1.2 neni dokonceny a dokonca ani podporovany.
Protože asi 1.0 obsahuje jiny soubory než dalšà verze
Ty bys chtel spojazdnit ten multiplayer racing? tak to je pravda lebo to vsechno zavisi od executable suboru ktory som vytvoril. U 1.1,1.2ky napise bad engine a bla bla bla.... I ked neviem ako funguje version checnger ale ten len oklame co ja viem nejake instally ktore vyzaduju tu a tu verzu. Ale v tomto pripade ktory opisujem musi byt proste 1.0 !
TO STYM: Ja som to jednoduse robil a to cez HEX editor. Vypozical som si od braingba trate /00-09/ a ja som sam vytvoril menu a exe. Tot vse. Len to chcelo hbite nervy a trpezlivost. Ted sa pokusam urobit deathmatch a cooperative.
Nevim jestli mám 1.3 ale když jsem si instaloval českou verzi tak mi to psalo 1.3 a když jsem se koukal na screeny z 1.2 tak to bylo trochu jiny ale neni to 1.0,1.1 ani 1.2 prostě nevim.
_________________ Jsem největší fanoušek Mafie....
Nevim jestli mám 1.3 ale když jsem si instaloval českou verzi tak mi to psalo 1.3 a když jsem se koukal na screeny z 1.2 tak to bylo trochu jiny ale neni to 1.0,1.1 ani 1.2 prostě nevim.
Hmm, podle screenů si to jako porovnával jak? .)) Jako myslíš, že změna verze změní grafiku, či co? Trochu jiný možná proto, protože si měl jiný nastavení... Jinak nevím jak je to s tou 1.3... U EN verze s tím maj jakýsi zmatky, jestli chtěli mít nějakou exluzivitu, nebo co? x)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků