Předmět příspěvku: Re: Oficiální stránky hry a propagace celkově
Napsal: 12 bře 2009, 00:08
Administrátor
Sady píše:
Vzhledem k daleko hezčí grafice a minimálně ročnímu rozdílu v datumu vydání by mě podobné HW nároky vůbec nepřekvapily.
No mě teda jo, vzhledem k tomu jak byla optimalizovaná M1 - v době svýho vydání jí bylo možný hrát i na 4 roky starým stroji. A to je umění - dobře optimalizovat a to 2K Czech uměj velmi dobře.
Napsal: 12 bře 2009, 00:20
Veterán
JohnZ píše:
Sady píše:
Vzhledem k daleko hezčí grafice a minimálně ročnímu rozdílu v datumu vydání by mě podobné HW nároky vůbec nepřekvapily.
No mě teda jo, vzhledem k tomu jak byla optimalizovaná M1 - v době svýho vydání jí bylo možný hrát i na 4 roky starým stroji. A to je umění - dobře optimalizovat a to 2K Czech uměj velmi dobře.
Dobrá?Pokud to šlo na 4roky starých strojích,tak přímo geniální :-) Nevím no,PC mám od roku 2004 a net teprve dva roky,takže o optimalizaci M1 nic nevím,ale lidi ji chválejí no,to je pravda.
Napsal: 22 bře 2009, 01:05
Veterán
Registrován: 19 úno 2009, 23:29 Příspěvky: 123 Bydliště: Hradec Králové
Mr Crazy píše:
Jedina vec, ktera mne osobne docela chybi jsou HW naroky. Zverejnit je a pak by mi stacilo, kdyby o sobe dala hra aspon jednou, dvakrat do mesice vedet... Ja bych byl spokojenej
HW nároky ještě nejsou známy... :-)
_________________ "Jenom dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale u vesmíru to není tak jisté" Albert Einstein
24.12.07 - 24.12.08 - Jsem tu rok! 24.12.07 - 24.12.09 - A návdavkem další rok!
Napsal: 09 dub 2009, 19:14
Contabile
Sady píše:
...screenshotů,co byly zveřejněny,je tam tak třetina,některý tam jsou dvakrát...
Po nějaké době příjdu na oficiální stránky a čumím 21 screenů Začnu se dívat a zjístím že o nic nového se nejedná ale už je to konečně spravený takže tam už nejsou některý screeny dvakrát.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 45 návštevníků