Screenshoty? Těch už jsme viděli dost,daleko důležitější jsou informace o stádiu vývoje a dojmy novinářů. Doufám,že si budou moci novináři zahrát. Ten měsíc teď bude strašnej
No aji tak to s tým demem nevidím dobře. Podle mě nebude vůbec. To bude jen pro ty novináře prostě jim zapnou nějako misi nebo tak ale bude to pořád jen obyčejná hra a DEMO se tomu jen tak bude říkat (teda podle mě). No ale aji tak už toho musej mít hodně hotovího když už to bude aji hratelný A podle mě se stejně nedočkáme všech 25 screenů. Já odhaduju že jich uvidíme třeba 18 a z toho bude za nějakou dobu jen 8 přístupných v plné kvalitě a těch 10 bude jen to co uvidímě v těch časopisech/na scanech.
tak ze by ji nam ho dali v lete je pekna blbost, prece by nedavali uz 5 mesicu starou fazi hry, to by pak dali plnohodnotny demo a ne nejaky pro novinare
_________________ Tohle fórum jde pomalu a jistě do prde*e....
Registrován: 20 úno 2009, 22:54 Příspěvky: 189 Bydliště: Praha 10
No, mě je to jedno, že mi nějakej jouda z LEVELu nebo ze Score napíše že to je kravina a nebo že to je nejlepší hra na světě, Každýmu se líbí něco jinýho, GTA IV mi taky přijde jako kravina roku a novináři a všichni okolo to furt chválej. Jenom te screeny, ty snad uvidim i já a z toho si můžu vzít svoje plus a mínus.
Tak podle Alienova webu ta prezentace končí až 17.4 takže přece jenom to SCORE vychytalo líp. Já být LEVELákama tak to jejich dubnový vydání odložím tak na 21.4
Tak podle Alienova webu ta prezentace končí až 17.4 takže přece jenom to SCORE vychytalo líp. Já být LEVELákama tak to jejich dubnový vydání odložím tak na 21.4
Psal jsem že 17.4 konči embargo a né prezentace. Jak jsem však doplnil, info máme z více zdrojů a názory se rozcházejí. Brzy snad zjistíme více.
Jak to teda bude s těma scanama s těch časáků? Když se to bojíte hodit na vaše weby tak co třeba sem na forum nebo třeba to rozeslat jako hromadnou PM nebo nevím. Každopádně nechce se mi čekat až na SCORE ve kterým toho klidně bude ještě míň než v těch zahraničních časácích. Jestli chcete tak mi můžete ty scany poslat na email, já to někam nahraju a hodím to sem nebo třeba založím blog a hodím sem odkaz popř. budu ten odkaz dávat přes PM na požádání... Já se zákona nebojím
Takže jestli se bojíte tak až ty scany budete mít tak se obraťte na mě, já se pro vás obětuju
EDIT - No co no, snažil sem se ale vy jste se na mě vyprdli a chcete to normálně hodit na své weby a už jste s tím dokonce začali
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků