mně to nejde, všude je, že v EJ máme jet k tomu obchodu kde se ukáže akční tlačítko, jenže mě se v EJ neukazuje, ale ukazuje se v normální jízdě, skoušel sem už kolikrát resetovat hru, ukládal jsem hru v normální jízdě a pak zapnul EJ, prostě nic...
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
pro mne ne a to jsem slovak a dokazu psat i vasi reci dukaz je tady bez interpunkce protoze nemam takove nastaveni klavesnice no mozna jo jenze ho nevim nastavit
no ako a uz som tam bol aj mam vsetky auta z ex j a to som nic nemusel vyhravat ale ta jaskyna ... je tam az skala
Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
jak muzete neumet slovensky vzdyt jste se museli narodit v ceskoslovensku a pak vznikla slovenstina
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků